fbpx
Skip to main content
Čaplin

Slavni GLUMAC otpužen da je S*EKSUALNO zlostavljao bivšu suprugu: "Imao je zahteve koji su DEGRADIRAJUĆI!"

Foto: Youtube printscreen/ Oscars
Skandal koji je uzdrmao filmsku industiju!

Britanski glumac ser Čarls Spenser Čaplin, poznatiji samo kao Čarli Čaplin, ženio se četiri puta, a do njegovog drugog braka sa američkom glumicom Litom Grej došlo je kako bi izbegao zatvor.

Čaplin je Litu poznavao od njene dvanaeste godine, kada se pojavila u njegovom filmu "The Kid", a kako je navedeno u dokumentima o njihovom razvodu, koji su objavljeni u medijima decenijama kasnije, zaveo ju je kad je imala 15 godina. Glumac je tada imao 35 godina, a kako piše u dokumentima pronađenim u jednoj napuštenoj banci u Los Anđelesu, Lita je navodno zatrudnela u šesnaestoj.

NE KOPAJ I NE ČAČKAJ! Reši se URASLE DLAKE na najbezbolniji način - u 5 koraka! (VIDEO)

NE KOPAJ I NE ČAČKAJ! Reši se URASLE DLAKE na najbezbolniji način - u 5 koraka! (VIDEO)

Uradi OVO NOĆAS nakon PUNOG MESECA! Evo kako da u život privučeš BLAGOSTANJE, uspeh, ZDRAVLJE i sreću!

Uradi OVO NOĆAS nakon PUNOG MESECA! Evo kako da u život privučeš BLAGOSTANJE, uspeh, ZDRAVLJE i sreću!

On je insistirao da tinejdžerka abortira, ali njena majka to nije dopuštala i pripretila je Čaplinu da će ga prijaviti policiji jer je po kalifornijskom zakonu svaki seksualni odnos s maloletnicom - silovanje.

Čaplin je pristao kako bi izbegao zatvorsku kaznu, a u dokumentima s njenim svedočenjem stoji da je i pre braka navodno zahtevao od Lite da učestvuje u grupnom seksu s još jednom ženom i njim. Venčali su se u Meksiku 25. novembra 1924. godine, na diskretnoj i intimnoj ceremoniji, a i tokom braka glumac je imao perverzne žudnje koje je Lita morala da ispunjava.

- Njegovi zahtevi su bili tako odvratni, degradirajući i uvredljivi za tužilju, bili su takvo omalovažavanje ličnog dostojanstva i pokazivali nedostatak poštovanja da su bili šok za njenu istančanu osećajnost i moral - navodi se u dokumentima o razvodu.

Navodno je Čaplin rekao svojoj supruzi:

-  Ovaj brak neće trajati dugo. Učiniću da ti bude toliko muka od mene da nećeš želeti da živiš sa mnom.

Do medija su dospeli neki od detalja Čaplinovih "perverznih seksualnih žudnji", koji su zgrozili tadašnju publiku, pa se moglo čuti sve više zahteva da se njegovi filmovi zabrane u Americi. To je poljuljalo mentalno zdravlje glumca, pa je, pisalo se, bio na ivici nervnog sloma.

Lita nije jedina premlada devojka u Čaplinovom životu, niti jedina koju je šokirao svojim željama. Svoju prvu suprugu i poznatu glumicu Mildred Haris oženio je kad je imala 16 godina, takođe zato što je saznao da je trudna, pa je želeo da izbegne skandal.

Ispostavilo se da ona ipak nije bila u drugom stanju, ali je uskoro zatrudnela i donela na svet sina Normana, koji je preminuo tri dana kasnije. Čaplin se često žalio da je bio nesrećan s Mildred i da su loš spoj, kao i da se to odražavalo na njegov posao, pa su se razveli posle dve godine braka.

Treću suprugu - Polet Godard -  upoznao je dok je bio u četrdesetim, a ona imala tek 21 godinu. U braku su bili od 1936. do 1940. godine. Četvrtu suprugu Unu O'Nil sreo kad je imala 18, a on 54 godine i ostali su zajedno do glumčeve smrti.

Zajedno su ostali dugo, a ona je bila utučena nakon njegove smrti. Može se reći da mu je poslednji brak bio veoma skaldan i tu je pronašao sreću koja je na neki način bacila senku na događaje i optužbe od ranije. 

 

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
22 Beograd