fbpx
Skip to main content
Darija Kisić i Mrkonjić

O INTIMNIM ODNOSIMA: Mrka pozvao Dariju Kisić i postavio joj BEZOBRAZNO PITANJE, a tek njen odgovor

Foto: ATA images - TV Happy printscreen
Želeo je informacije iz prve ruke!

Milutinin Mrkonjić s kojim je pevačica Ana Bekuta već duže vreme u vezi kaže da je doktorku Dariju Kisić Tepavčević pitao da li sme da ima seks sa pevačicom zbog toga što koronavirus i dalje hara našom zemljom.

Bivši ministar infrastrukture ispričao je da prilikom gostovanja na TV Prva da se dobro raspitao da li je preporučljivo da se zamara u vreme kada koronavirus ponovo jača, a doktorka mu je rekla da sme da vodi ljubav jer to neće oslabiti njegov imunitet.

ana-bekuta,-milutin-mrkonjic
Foto: Srbija Danas

- Godinama radim po gradilištima širom sveta i video sam da ljudi znaju da budu vrlo neodgovorni. Drago mi je da se kod nas sve mere zaštite protiv koronavirusa poštuju. Po tome koliko neko poštuje mere vidi se koliko je vaspitan, jer je to nešto što se nosi iz kuće. Gradilište me je naučilo disciplini, zato sam odgovoran otkako je počeo ovaj haos. Moram da priznam da me je posebno oduševila Darija Kisić Tepavčević svojim savetima i preporukama kako da se zaštitimo. Rekla je da treba da se nose maske i to poštujem i danas. Kasnije sam je zvao telefonom da je pitam još neke stvari. Rekao sam joj: Dobro Darija, da li ja smem da imam seks sa Anom dok koronavirus traje s obzirom na moje godine? Ona me je pitala koje sam godište i kazala da mogu da vodim ljubav bez problema! Dakle, treba biti samo disciplinovan i slušati savete stručnjaka. Valjda se oni razumeju u te stvari bolje nego ja - rekao je Mrka prilikom svog gostovanja na TV Prva i otkrio da je nedavno primio vakcinu.

Darija Kisić
Darija Kisić
Foto: Srbija Danas

 

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
16 Beograd