fbpx
Skip to main content
Elena i Jugoslav

Elena i Jugoslav imaju zajedničkog sina, ali i još nešto što će ih POVEZIVATI ZAUVEK

Foto: Instagram/Printcrean/elenakaraman.essenceofliving
Pored ljubavi prema životinjama, donedavni par povezuje i ona prema umetnost.

Elena Karaman i Jugoslav Karić u braku su bili 15 godina, a nedavno su odlučili da svoju romansu i zvanično okončaju. Mediji su preneli da je glavni krivac za razvod različit pogled na budućnost. Spekuliše se da poznati par već neko vreme živi odvojeno i da Elena vreme provodi u prirodi, na imanju blizu Kosmaja, dok Jugoslav preferira život u centru gradu, u blizini mesta gde im se nalazi restoran.

- Par već neko vreme ne može da se izbori s razlikama i nesuglasicama, a emocije među njima su se ugasile. Jedan od razloga razlaza su i Elenina česta putovanja i priča o bliskosti sa jednim fotografom. Uveliko se spominje to da je Elena posvećena više prijateljima i fotografu sa kojim putuje i gaji ista interesovanja kada je njen spiritualni život u pitanju - otkrio je izvor blizak porodici, a preneo “Blic”.

Pa ipak, bez obzira na nesumnjive razlike, Elena i Jugoslav, pored zajedničkog sina i velikog imetka, dele još nešto. Oboje su veliki ljubitelji prirode i umetnosti. Dizajnerka punu pažnju poklanja ne samo svom životnom prostoru, već i mestu na kom borave domaće životinje na njenom imanju.

Neobični kokošinjac ofarban u belo i ukrašen raskošnim lusterima i ranije je privlačio pažnju onih koji je prate na Instagramu.

"NE TUŠIRAM SE PO GODINU DANA"- Novi detalji iz života MANEKENKE I MILIONERKE koja je sada BESKUĆNICA

"NE TUŠIRAM SE PO GODINU DANA"- Novi detalji iz života MANEKENKE I MILIONERKE koja je sada BESKUĆNICA

"Moj dečko ne želi da spava sa mnom jer mu SMETA MOJA TEŽINA, a od nedavno radi i OVO"

"Moj dečko ne želi da spava sa mnom jer mu SMETA MOJA TEŽINA, a od nedavno radi i OVO"

Selin Dion SE ZALJUBILA u 32 godine MLAĐEG plesača

Selin Dion SE ZALJUBILA u 32 godine MLAĐEG plesača

Na temu zajedničkog imetka svojevremeno se našalio i sam Jugoslav:

- Imamo ozbiljan problem, kokoške ćemo lako podeliti, njoj 25, meni 25, koze – svakome po jedna, ali ne znam šta ćemo s kravama, imamo ih pet i kako da ih podelimo – izjavio je u vreme kad su priče o njihovom razvodu bile lažne.

Pored ljubavi prema životinjama, donedavni par povezuje i ona prema umetnost. Pesmu koju je nedavno objavio na društvenim mrežama mnogi su protumačili kao poruku bivšoj supruzi, ali njeno ime nigde se ne spominje, tako da se ne zna kome je zapravo posvećena.

Elena Karaman je zbog prirode posla kojim se bavi takođe upućena na umetnost.

Ni Elena ni Jugoslav ne vole da govore o svojoj privatnosti, pa su sve detalje razvoda i budućeg života zadržali za sebe.

 

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd