fbpx
Skip to main content
Felisiti Hofman

ŠOK! Porodični prijatelj "Očajne domaćice" je NJEN PRAVI OTAC?! Neverovatni detalji iz života glumice

Foto: Instagram/Printcrean/felicityyhuffman
Felisiti Hofman i dalje intrigira javnost svojim privatnim životom.

Felisiti Hofman rođena je 9. decembra 1962. godine u veoma dobro situiranoj porodici u Njujorku. Majka Grejs i otac Mur se jesu razveli nakon njenog rođenja, ali su je ipak odgajali udruženim snagama i njihovoj mezimici ništa nije smelo da fali, u bilo kom smislu. Ono čemu se, upravo iz tog razloga, uopšte nije nadala je da joj je kućni prijatelj Rodžer Talman Maher, zapravo biološki otac. Grejs je sa njim imala aferu, pa ostala u drugom stanju i uprkos brojnim nagađanjima nije poznato zašto je taj ,,hit detalj” isplivao tek godinama kasnije.

Ovu informaciju, naime, sada poznata glumica saznala je slučajno, sa 14 godina.

U ljubavi je i te kako imala sreće, ali…

Felisiti je sa Vilijamom Mesijem bila 15 godina u vezi pre nego što su rešili jedno drugom da izgovore sudbonosno ,,da” 6. septembra 1997. godine. U braku, dobili su dve ćerke, Sofiju i Džordžiju.

- Brak poznatih ne može ni sa čim da se uporedi. Neprestano se udaljavate i približavate, pre svega zbog prirode posla. Ali, svaki put kad Bil uđe u prostoriju, moje srce poskoči. Uvek je bilo tako - rekla je za tamošnje medije jednom prilikom ona.

"Hit detalj" usledio je, pak, 2019. godine. Naime, čuvena glumica, tada već izuzetno poznata zbog uloge u "Očajnim domaćicama" (Linet Skavo) 12. marta te godine optužena je od strane FBI-a da je koristila svoj novac, kao i položaj, kako bi ćerki Sofiji obezbedila lagodan upis na fakultet. Za tu "priliku" izdvojila je milione, a umesto pune zatvorske kazne propisane zakonom, dobila je da odsluži svega dve nedelje, a onda i uplati 15.000 dolara jednoj humanitarnoj organizaciji.

Oprez! Ovoga se plaši svaka žena! Ne ignorišite simptome uporne Ešerihije

Oprez! Ovoga se plaši svaka žena! Ne ignorišite simptome uporne Ešerihije

Kada ovo pročitaš neće ti PASTI NA PAMET DA SE SAMA DEPILIRAŠ

Kada ovo pročitaš neće ti PASTI NA PAMET DA SE SAMA DEPILIRAŠ

SVINJSKA MAST, PUTER ili ULJE? Evo šta je najzdravije!

SVINJSKA MAST, PUTER ili ULJE? Evo šta je najzdravije!

Na tu temu, njen kolega iz "Domaćica", Rikardo Čavira (Karlos Solis), oglasio se na Tviteru rečima:

- Ovo je prekršaj "vredan" osam godina zatvora, tako da znam o čemu pričam. Odgovornost i poštenje ne znači ništa ovakvim ljudima - podelivši članak koji govori o njenoj presudi, te nazivajući čitav skandal u kom mu se koleginica našla "belom privilegijom".

Inače, ona nije bila jedina koja se "kuvala u ovom sosu".

U periodu od 2011. do 2018. godine 33 roditelja su optužena za potplaćivanje organizacije za fakultetske malverzacije kako bi "svojoj deci olakšali, bez obzira na rezultate koje su do tada postizali".

Glumica je iz zatvora, pak, puštena i ranije, ali je svakako imala za zadatak da odluži 250 sati društveno-korisnog rada, kao i da obavi prethodno spomenutu uplatu od 15.000 dolara.

 

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
11 Beograd