fbpx
Skip to main content
Irina Sotulenko

SKANDALOZNO FOTOGRAFISANJE na balkonu u Dubaiju ŠOKIRALO SVET: Ispovest PRITVORENE manekenke! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen/mur.irco
Skandal koji je uzdrmao čitav modni svet.

Ukrajinska manekenka progovorila je o šokantnom editorijalu iz Dubaija i fotografisanju 20 potpuno nagih devojaka na terasi hotelske sobe, posle kojeg su sve devojke zajedno sa organizatorom uhapšene i presudom je naložena njihova deportacija, prenose strani mediji.

Naime, one su pozirale gole pored bogatog Amerikanca poreklom iz Ukrajine, Vitalija Grečina (41).

Kao tinejdžerka je ŽIVELA SAMA U VILI, imala je VOZAČE I POSLUGU: Njene sadašnje borbe sa finansijama i porocima su dobro poznate, ali malo ko zna istinu o prošlosti pevačice...

Kao tinejdžerka je ŽIVELA SAMA U VILI, imala je VOZAČE I POSLUGU: Njene sadašnje borbe sa finansijama i porocima su dobro poznate, ali malo ko zna istinu o prošlosti pevačice...

TAJNA KRALJEVSKOG NAKITA: Evo šta se KRIJE iza ogrlice koju je Kejt nosila na sahrani princa Filipa!

TAJNA KRALJEVSKOG NAKITA: Evo šta se KRIJE iza ogrlice koju je Kejt nosila na sahrani princa Filipa!

NIJE ZNALA DA JE TRUDNA! Žena pomešala POROĐAJ sa kamenom u bubregu, OTIŠLA u TOALET, usledio ŠOK!

NIJE ZNALA DA JE TRUDNA! Žena pomešala POROĐAJ sa kamenom u bubregu, OTIŠLA u TOALET, usledio ŠOK!

Irina Sotulenko tvrdi da ju je dotični na to naterao, a onda sve objavio na Instagramu, piše 7.news.com.au.

- On je totalni kreten! Policija nas drži jer je Vitalij namerno pustio sporne fotografije i video-snimke na društvene mreže... Pokušala sam da pobegnem na aerodrom kako bih odletela kući, ali vlasti su mi naredile da se vratim u grad i dam izjavu u policijskoj stanici. Umesto da me puste, još sam tu... Zbog debila koji je došao na ideju sve objaviti na Instagramu! Glupan! Kako odrastao čovek može biti takav idiot? - pita se ljutita Irina.

Tvrdi i kako joj je "američko-ukrajinski plejboj" rekao da neće biti plaćena za dogovoreni manekenski posao "ako ne izađe gola na taj balkon".

- Upozoravala sam ih da smo u arapskoj zemlji, da se ne smemo pokazivati... Ali prisilili su nas da se skinemo i samo bog zna šta će biti sledeće... Doveli su profesionalnog fotografa, ali i sam Grečin je slikao... Neko nas je fotografisao i iz susedne zgrade. Sad je Vitalij pozvan u policijsku stanicu i čini se kako će biti poslat u zatvor - izjavila je Irina Sotulenko.

Njen advokat i dečko izrazili su "duboku zabrinutost" zbog modela i ostalih žena za koje se očekivalo da će biti deportovane natrag u Ukrajinu, ali to se još nije dogodilo. Devojka je samo jednom uspela telefonom da razgovara s roditeljima, a s njom se više ne može uspostaviti kontakt, uprkos navodnom dogovoru s ukrajinskim vlastima da će u utorak 13. aprila biti puštena.

Irinin dečko Vitalij (30), koji radi u industriji informacionih tehnologija, rekao je kako je njegova devojka znala da ide u Dubai na snimanje na kojem će biti gola, ali nije imala pojma da će morati da snima na javnom mestu.

- Izgurali su ih na balkon. Devojke su bile ogorčene, pitale su zašto idu tamo... Znale su da će zbog toga imati problema u muslimanskoj zemlji. Ali odbrusili su im: "Ne zaboravite ko to sve plaća"... To putovanje trebalo je da bude odlična profesionalna prilika za nju. Irina je sjajna djevojka, diplomirala je filologiju u Kijevu, ne smeta mi što pozira gola - kaže njen dečko.

Advokat Oleksij Nosov dodaje kako se njegova klijentkinja sa porodicom i dečkom nije čula od 3. aprila.

- Konzulat je javio da se jedna od devojaka zarazila koronavirusom, stavljena je u izolaciju, ali nije reč o Irini. Uslovi u ćeliji su teški. Devojke nemaju telefon i niko im ne govori kad će ih deportovati u Ukrajinu - rekao je advokat.

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd