fbpx
Skip to main content
Gala Videnović Aleksić

JEDNA VEST PROMENILA JE SVE Lepa glumica je na vrhuncu karijere napustila Srbiju, a sada su je mnogi ZABORAVILI jer se odrekla karijere

Foto: Facebook/Gala Videnović
Važila je za simbol lepote...

Popularna glumica važila je za simbol lepote bivše Juge, a Gala Videnović Aleksić popularnost je stekla osamdesetih godina 20. veka ulogama u filmovima "Žikina dinastija", "Jagode u grlu", "Bal na vodi" i mnogim drugim.

"NEKA ZAPROSI ON MENE": Milica Todorović iskreno o svojoj vezi "Volela bih da imam bebu", a njen dečko...

"NEKA ZAPROSI ON MENE": Milica Todorović iskreno o svojoj vezi "Volela bih da imam bebu", a njen dečko...

Gala je rođena 1969. godine u Beogradu. Ime je dobila po supruzi slikara Salvadora Dalija. Od malih nogu je znala da želi da postane glumica i odrastala je na daskama koje život znače.

DA NE POVERUJEŠ: Najpopularnija voditeljka "Pinka" KUPILA hotel na MORU - ostvarila ŽIVOTNI san?!

DA NE POVERUJEŠ: Najpopularnija voditeljka "Pinka" KUPILA hotel na MORU - ostvarila ŽIVOTNI san?!

Po završetku osnovne škole upisala je srednju školu, ali je zbog brojnih glumačkih obaveza morala da se školuje vanredno. Nakon što su je zbog nepoloženih ispita oborili, pokušala je da upiše Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu. Ušla je u uži izbor, ali je nisu primili smatrajući da je isuviše mlada. Mlada glumica se razočarala te otišla na Brač s namerom da se više nikada ne bavi glumom, ali baš u tom trenutku je stigao poziv iz

Beograda da se priključi ekipi koja snima film "Bal na vodi", Prihvatila je ponudu ne sluteći da će joj uloga Ester doneti veliku popularnost.
Ipak, uprkos uspehu koji je postizala i slavi koju je uživala, polovinom 1990. godine napustila je Jugoslaviju i preselila se u Malibu u Kaliforniji.

Kako je u jednom intervjuu kazala, nije joj bilo teško da se odluči na taj potez jer je Los Anđeles posećivala još kao devojčica. Otišla je u nameri da ostvari uspešnu internacionalnu karijeru.

Međutim, vest da će postati majka, promenila je njene prioritete, pa je glumica odlučila da posao stavi u drugi plan. U braku je sa rediteljem i scenaristom Vladimirom Aleksićem s kojim ima sinove Pavla i Demijana.

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

  •  

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Slaba kiša
20 Beograd