fbpx
Skip to main content
Devojka plače

JEDNOM SE PONIZITE I NIKADA VAS NEĆE POŠTOVATI: Ovo su situacije kada mu moraš reći NE, iako ga voliš

Foto: Profimedia/ilustracija
Ne dozvolite da vas ponižava.

Svaka duža veza zahteva određenu žrtvu i veliku toleranciju, ali to ne znači da morate pristati na svaku glupost koju vam partner predloži. Uprskos tome, dugoročno povlađivanje će od vas napraviti sasvim drugu osobu, koja vam se neće nužno sviđati. Donosimo situacije u kojima je NE jedini odgovor koji morate da kažete.

Želi čudne stvari u krevetu

Na polju seksualnosti je uvek zabavno eksperimentirati, međutim poenta je da odnos bude obostrano zadovoljstvo. Ukoliko želi nešto na šta niste spremni, odlučno mu recite "ne".

Sado-mazo seks
Foto: Profimedia/ilustracija

Želi da zaboravite prijateljice

U početku želite da provedete svaki trenutak zajedno, ali kako vreme odmiče, morate ga uvesti u krug svojih prijatelja. Postoji velika šansa da mu se neko neće sviđati i to treba poštovati. Međutim nikako ne treba da dopustite da vam zamera ili zabranjuje druženje s osobama koje njemu ne odgovaraju. Ko kaže da njegovi prijatelji vama ne idu na živce?

Bira vam garderobu

Svako ima pravo na komentar tuđih krpica, ali onog trena kad partner od vas traži potpunu promenu vašeg ormana, zapitajte se što tačno želi od vas.

Odeća je način na koji želite predstaviti sebe svetu u skladu sa svojim mogućnostima, i ako mu se to ne sviđa, najbolje je da se pozdravite.

ISKALILA BES NA PENISU: Dečko ju je slagao, a ona mu se osvetila na NAJGORI mogući način! (GALERIJA)

Traži da volite njegov hobi

Pecanje? Odlično. Paintball? Može i to. Kompjuterske igre? Zašto ne! Penjanje na stene? Tu ćemo stati. Lepo je što vas želi uključiti u stvari koje voli, ali niste dužni da trošite svoje dragoceno slobodno vreme na njegove hobije koji vas ne zanimaju.

Umesto toga, više se koncentrišite na aktivnosti koje vas oboje privlače, a ostatak vremena posvetite bavljenju stvarima koje ispunavaju samo vas.

HILJADE ŽENA ŽIVI STIHOVE CECINIH PESAMA: Pogledajte šta se događa kada pesma postane stvarnost (FOTO)

Svaki praznik morate da provodite kod njegove porodice

Odnos s njegovom porodicom bi uvek trebao biti nadistanci donekle, međutim insistiranje da svakog praznika budete za stolom s istim ljudima može biti naporno, a i niko vas ne pita da li taj dan želite da provedete sa svojom porodicom. Dogovorite jedan dan ručak kod svojih ili mu predložite da provedete poseban dan zajedno.

Pročitajte i:

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
7 Beograd