Utorak 19. mar 2024.
Deichmann

Leto požuri - najlepše letnje cipele jedva čekaju da ih prošetamo!

Foto: Deichmann
Ovog leta u svim Deichmann prodavnicama očekuju nas najmoderniji modeli letnjih patika, cipela i sandala

Nakon dugog kišnog proleća, jedva čekamo trenutak kada ćemo dosadnu zimsku obuću zameniti najlepšim modelima sandala i letnjih cipela. Uz Deichmannovu Top Priliku, koja donosi sniženja trendi sezonskih modela, leto ne može stići dovoljno brzo! U Deichmannu vas sve do 23. maja očekuje snižena cena odabranih modele letnje obuće iz nove kolekcije za žene, muškarce i decu. 

Ovog leta u svim Deichmann prodavnicama očekuju nas najmoderniji modeli letnjih patika, cipela i sandala, a zahvaljujući širokoj ponudi obuće za sve uzraste, Deichmannova Top Prilika idealan je izbor za pronalazak sezonskih modela – i to za celu porodicu. 

Deichmann oduvek drži korak s najnovijim trendovima, ali je takođe i mesto br. 1 za kupovinu klasičnih modela koji nikada neće izaći iz mode – a upravo takva je i najnovija kolekcija. Asortiman koji čini ponudu Deichmanna ove sezone idealan je izbor za svakog kupca, a ponuda je još primamljivija kada se na odabrane modele doda popust.

Zato vas u Deichmannu sve do 23. maja očekuje čak do 35% popusta na odabrane artikle letnje obuće. Pa evo što vas sve čeka na najboljem sezonskom sniženju:

Deichmannova Top Prilika donosi sniženja ženskih sandala, a u ponudi su udobne ravne sandale i trendi modeli sa potpeticama. Modeli dolaze u klasičnim kombinacijama crne, bele i bež boje za svakodnevno kombinovanje, a za one koji žele da svom outfitu dodaju malo trendi šarma, tu su i različiti naglasci metalik efekta.  

Osim sandala, leto je prilika za ležerne kombinacije s laganim, letnim patikama. Na sezonskom Deichmann sniženju nalaze se upravo lagane platnene patike koje će biti prvi izbor za sve one kojima je udobnost na prvom mestu. Nakon što su prethodnih sezona glomazne patike bile vodeći trend, ove godine trendovi se kreću u smeru elegantnijih, ženstvenih modela, a upravo takve pronalazimo u sklopu Top Prilike.

Ova akcija idealna je prilika da cela porodica po najpovoljnijim cenama ovog leta ugrabi najmodernije modele letnje obuće. Svoje idealne cipele pronaći će i muškarci, jer na popustu se nalaze najudobnije muške sandale, a tu su i sandale za devojčice i dečake. Sniženja za dečake donose sportske sandale, idealne za dugo nošenje, dok će devojčice obožavati modne sandale razigranog, letnjeg dizajna.

Ne događa se često da sezonske modele iz nove kolekcije kupite po ceni sniženoj i do 35% i baš zato je Deichmannova akcija Top Prilika kakva se ne propušta! 

Odabrane modele na sniženju od 20% do 35%, kao i celu novu kolekciju možete da pronađete u svim Deichmann prodavnicama, a asortiman razgledajte na web stranici Deichmanna
 

Vremenska prognoza
Clear sky
7 Beograd