Utorak 19. mar 2024.
Mara Vilson

Bila je zvezda u usponu, a niko nije znao za njene MENTALNE probleme: Evo kako sad izgleda čuvena Matilda! (FOTO)

Foto: Youtube Printscreen/SARPONG FRANCISCO
Nije joj bilo lako...

Tada još samo devojčica, Mara Vilson se zainteresovala za glumu, gledajući svog brata koji je učestvovao u raznim reklamama. Na kraju je i ona dobila dozvolu roditelja, pa je i sama bila deo mnogih snimanja.

Međutim, prvu pravu ulogu dobila je za film  "Mrs. Doubtfire" (Gospođa Dautfajer), a potom i rimejku u "Miracle on 34th Street", "Melrose Place" i naravno čuvenoj "Matildi".

Stavila je farmerke u FRIŽIDER: Ovaj trik će ti drastično OLAKŠATI život! (VIDEO)

Stavila je farmerke u FRIŽIDER: Ovaj trik će ti drastično OLAKŠATI život! (VIDEO)

Depilirala je obrve voskom, pa momentalno ZAŽALILA! Desilo joj se nešto čega se SVE DEVOJKE PLAŠE! (VIDEO)

Depilirala je obrve voskom, pa momentalno ZAŽALILA! Desilo joj se nešto čega se SVE DEVOJKE PLAŠE! (VIDEO)

POZNATI PSIHOLOG MIHAIL LABKOVSKI ISTIČE: Sve OSTVARENE ŽENE poseduju ovih 10 osobina!

POZNATI PSIHOLOG MIHAIL LABKOVSKI ISTIČE: Sve OSTVARENE ŽENE poseduju ovih 10 osobina!

Ipak, uprkos svim uspesima, Mara je odlučila da se na neko vreme povuče iz sveta glume, što je objasnila na sledeći način:

- Gluma na filmu nije mnogo zabavna. Raditi istu stvar iznova i iznova, dok u direktorovim očima "ne pogodiš kako treba", ne ostavlja mnogo mesta za kreativnu slobodu. Najbolji provod na setovima sam imala kada mi je direktor davao da se izrazim, ali to je bilo retko.

Nakon što se povukla iz filma, Vilsonova je imala priliku da se pokaže "na daskama koje život znače", pa je tako imala nekoliko izvođenja u pozorištu, a takođe se okrenula i pisanju, zbog čega je i nastala njena knjiga "Where Am I Now?: True Stories of Girlhood and Accidental Fame".

Marino detinjstvo nije uvek bilo najsjajnije. 

Sa 12 godina joj je dijagnostikovan opsesivno-kompulsivni sindrom, kao i poremećaj pažnje, tj. hiperaktivnost, a bila je uključena i u rad neprofitnih organizacija, koje pomažu tinejdžerima koji imaju mentalnih problema.

Mara je relativno rano otkrila da je biseksualka, iako to nije odmah i priznala.

- Sećam se da sam mislila, kad sam bila mlađa, da mi biseksualnost ima više smisla od toga da si "strejt" ili "gej". Mislila sam kako ima više smisla da ljude privlači više od jednog tipa osobe, ali takođe i "to je apstraktna stvar - nije stvarna misao". Sećam se da su me privlačile devojke i da sam imala simpatije u srednjoj školi i u mlađem dobu. Mislim da tad nisam bila svesna da su simpatije. U srednjoj školi mi je to prolazilo kroz glavu, ali onda bih bila u fazonu "ne, naravno da nije simpatisanje, to je nešto drugo". Dugo mi je trebalo da prihvatim. Bio je jedan period 2000. godine kada je izgledalo kao da je samo u pitanju privlačenje pažnje. 

Vilsonova je na svom Instagramu objavila i jednu fotografiju iz detinjstva, na kojoj je sa dve drugarice, navodeći da se njeni prijatelji i porodica nisu mnogo iznenadili kada im je priznala da nije strejt. Uvek joj je bilo čudno kako su znali, a gledajući ovu fotografiju, bilo joj je jasnije. Volela je što joj je kosa tako kratka, a mrzela je da nosi haljine.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd