fbpx
Skip to main content
čitanje mejlova

Nije pametan izbor: Ovih 5 stvari nikako ne kupujte onlajn!

Foto: Profimedia/ilustracija
Da se ne razočarate.

Kupovina preko interneta je jednostavna i obavlja se iz fotelj, ali postoje stvari koje ne bi trebalo kupovati na ovaj način, već malo prošetajte po radnjama i obavite kupovinu.

LAK I BRZ DOBITAK U BALKAN BETU: Na sve POPULARNIJOJ igri za samo 10 sekundi zaradio za LETOVANJE (FOTO)

Ovo su komadi odeće koje nije preporučljivo naručivati preko Interneta:

Sve misle na isto: Evo kada su žene najzadovoljnije!

Brushalteri

Čak i ako ste100 posto sigurni da nosite veličinu 75B, to ne znači da vam odgovara baš svaki brushalter te veličine. Jer veličine variraju od proizvođača do proizvođača, pa je najbolje isprobati ovaj komad u trgovini. Može se dogoditi da vam više odgovara 80A ili 70C od uobičajene B veličine. A tu je i pitanje modela, kao i vrsta materijala od koga je napravljen.

Devojka u farmerkama
Foto: Profimedia/ilustracija

Farmerke

One moraju savršeno da stoje, inače će izgledati jeftino i ružno. Može vam stajati skini model, ali ne svaki. Njih je najbolje prvo probati, pa tek onda kupiti.

patike
Foto: Profimedia

Patike za trčanje 

Svaki čovek ima drugačiji oblik stopala, pa drugačije staje dok hoda, a i dok trči kada je to još važnije jer su stopala tada pod većim opterećenjem. Iskusan prodavac u sportskoj radnji će vam savetovati da napravite nekoliko koraka u njima pre kupovine, da biste bili potpuno sigurni da vam odgovaraju.

Kazanova lep kao slika
Foto: Profimedia

Odelo

Odelo za muškarce mora savršeno da stoji. Ako su rukavi predugački ili ramena preširoka, celo odelo odmah deluje neuredno i jeftino, a to nitko ne želi. 

SVE JE BLISTALO: Dobila je Oskara, ali to nije sve... da vidite kakav je nakit nosila na dodeli!

Svečane haljine 

Čak i kad neki model svetski izgleda, u stvarnosti deluju poprilično jeftino, a i lošeg su kvaliteta. Nažalost, to se ne vidi na prvi pogled, pa je bolje uopšte ih ne kupovati na ovaj način.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Slaba kiša
14 Beograd