fbpx
Skip to main content
Nikol, Tom

Brak slavnog para je propao zbog Tomove opsesije KULTOM, a deca od razvoda ne razgovaraju sa majkom

Foto: Profimedia
Prošlo je 20 godina od kada se par razveo.

Prošlo je 20 godina otkako su se australijska glumica Nikol Kidman (53) i američki glumac Tom Kruz (58) razveli i mnogi su već zaboravili da su nekada bili jedan od omiljenih holivudskih parova.

Venčali su se 1990. godine i u braku su bili čak 11 godina, a ubrzo nakon venčanja usvojili su dvoje dece. Nikol se za Toma udala kada je imala samo 23 godine.

Najbolja i najgora glumica - istovremeno! DA LI KONAČNO PLANIRA DA SVOJU VEZU OZVANIČI BRAKOM?

Najbolja i najgora glumica - istovremeno! DA LI KONAČNO PLANIRA DA SVOJU VEZU OZVANIČI BRAKOM? 

"Danima smo VODILI LJUBAV, uzimali KOKAIN!" Poznata MANEKENKA bila je JEDNA od 12 ljubavnica MILIJARDERA!

"Danima smo VODILI LJUBAV, uzimali KOKAIN!" Poznata MANEKENKA bila je JEDNA od 12 ljubavnica MILIJARDERA!

"JA NISAM IMALA VELIKI NOS, JA SAM IMALA KUKU!" Edita progovorila o nezadovoljstvu svojim FIZIČKIM IZGLEDOM

"JA NISAM IMALA VELIKI NOS, JA SAM IMALA KUKU!" Edita progovorila o nezadovoljstvu svojim FIZIČKIM IZGLEDOM

Svoju ćerku Belu usvojili su 1992., a sina Konora 1994. godine. Decu su oduvek čuvali daleko od očiju javnosti, no sada kada su odrasli, oboje na društvenim mrežama dele fotografije.

Instagram danas 26-godišnjeg Konora prepun je njegovih fotki iz ribolova, koji mu je očigledno omiljena zanimacija. Konor se čak okušao i kao glumac, pa se pojavio u dva filma, akcionom trileru "Crvena zora" iz 2012. godine i drami "Sedam duša" iz 2008. godine, u kojoj glavnu ulogu ima Vil Smit.

Bela, koja danas ima 28 godina, retko na društvenim mrežama objavljuje svoje fotografije. Ona živi u Velikoj Britaniji sa suprugom Maksom Parkerom, s kojim je u braku pet godina.

Konor i Bela od razvoda svojih roditelja ne razgovaraju s majkom, i to zbog istog razloga zbog kog je Tom 2001. godine zatražio razvod.

Između dvoje megapopularnih glumaca stala je Tomova opsesija sajentologijom. Nikol je oduvek odbijala da se pridruži sajentološkoj crkvi, jer joj se nisu sviđala pravila koja se nameću, pa je Tom počeo da se udaljava od nje.

Kao zakleti sajentolog, Tom je odlučio da i njihovu decu odgaja u skladu sa sajentologijom, pa je tako i bilo.

Bela i Konor su odjednom svoju majku, ženu koja ih odgaja, počeli da nazivaju "supresivnom osobom", što je službeni sajentološki termin za osobe koje nisu vernici, tj. nisu članovi njihove zajednice. Prema njihovom verovanju, sajentolozi bi trebalo da izbegavaju svaki bliži kontakt s osobama koje su "supresivne", što je kasnije imalo znatan uticaj na živote te porodice.

Kada je došlo do iznenadnog razvoda koji je zatražio Kruz, sud je puno starateljstvo nad decom dodelio upravo njemu.

Ipak, u intervjuu iz 2016. godine Kidman je rekla kako je skriveni razlog propasti njenog braka s Kruzom i to što se nikada za tih 11 godina nije osećala potpuno prirodno i slobodno.

Njihov razvod bio je brz i iznenadan. Iako su imali probleme u braku, Kidman navodno nije očekivala da će je Kruz napustiti, a učinio je upravo to. Podneo je papire za razvod i zauvek napustio njihov dom.

Kidman je ostala slomljena srca sama u kući, a Tomov stručnjak za odnose s javnošću objavio je javnosti da se rastaju samo 24 sata nakon što je Nikol to saznala.

Ona se 2006. godine ponovno udala i u srećnom je braku s pevačem Kitom Urbanom, s kojim je dobila još dvoje dece, a Tom Kruz oženio se glumicom Kejti Holms i dobio je s njom ćerku Suri, koju ne viđa od razvoda s Holms 2012. godine iz istog razloga, zato što Kejti nije član sajentološke crkve i ne želi ćerku da odgaja na taj način.

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
6 Beograd