Skip to main content
kupovina

Mali popusti za velike kupoholičare: Evo gde možete da pazarite po trajno SNIŽENOJ CENI!

Foto: Profimedia
Sve što je potrebno jeste da prodavcu pokažete svoju Zemunsku karticu

Dragi kupoholičari, ako ste poželeli da u suret letu obnovite svoje garderobere i cipelarnike, imamo divne vesti za vas! Tržni centar "BN Bos", butik obuće "Primadona" i "Brankodeks konfekcija" nude specijalne popuste za svoje mušterije! Potrebno vam je samo jedno - "Moja zemunska kartica".

Drage dame, sjajne vesti: Ovo su mesta za ŠOPING SA POPUSTOM!

Reč je o projektu opštine Zemun kojim se svim vlasnicima pomenute kartice omogućavaju posebni benefiti - bilo da je reč o šopingu, ulepšavanju, brizi o zdravlju, uživanju u dobrom oboku ili čašici omiljenog pića... Spisak svih partnera koji razumeju vaše želje i potrebe, zbog čega čine sve da ih ostvarite brže i lakše, možete pogledati na OVOM linku.

Na adresi Batajnički drum 1 u Zemunu, na primer, možete dobiti deset odsto popusta na kompletan asortiman u ponudi "BN Bosa".

BN BOS
Foto: Srbija Danas / Saša Džambić

- Korisnici Zemunske kartice su u prednosti u odnosu na ostale kupce! Praktično imaju pogodnost da bilo koju vrstu naše robe uzmu na popustu, bilo da je to pet ili deset posto - kaže direktor "BN Bos" Davor Popović ističući povlašćenost Zemunaca koji desetominutnim angažovanjem na šalteru svoje opštine mogu postati vlasnici besplatne, a zlata vredne kartice.

On je objasnio da visina popusta zavisi od toga da li je roba već na sniženju, a za sva ostala objašnjenja možete pozvati 011/37-15-333 ili se lično uveriti u prodavnici koja ove godine "slavi punoletstvo".

SVE ZA LEPOTU: Evo kako da kod frizera uvek dobijete popust!

A, ako se pitate gde biste mogli pronaći italijansku obuću na popustu, odgovor je - u Robnoj kući Beograd u Zemunu!

Šef komercijalne prodaje butika italijanske obuće "Primadona" smeštenog u Glavnoj 13, Duško Divac kaže da je zadovoljan saradnjom sa opštinom i prometom koji ostvaruju korisnici kartice.

On je istakao da su u projektu dve godine, te da je takav potez bio logičan "zbog promocije, reklame". 

Korisnici zemunske kartice u radnji koja posluje od 1995. godine mogu ostvariti pet odsto popusta i na cene koje su već snižene, a više informacija o njhovoj ponudi možete dobiti na broj 011/35-34-731.

Pametno i jeftino: Evo kako možete da potrošite MNOGO kalorija, a MALO NOVCA!

Pored toga, drage dame, što ovim popustima ugađate sebi, možete obradovati i svoje jače polovine. Naime, "Brankodeks konfekcija" pored ženske garederobe - haljina, kostima i sukanja - nudi i mušku, pa možete povoljno pazariti odela i košulje za svoje partnere.

- Na robu koja nije snižena, korisnici zemunske kartice imaju deset odsto popusta. Kada imamo 50 posto akciju, oni na to dobijaju još pet posto - kaže direktor Vera Bjeljanić dodajući da je njihov tekstil pre svega namenjen "srednjim i starijim generacijama".

Ukoliko u kupovinu, pak, povedete partnera, možete iskoristiti priliku da zajedno obiđete sve tri radnje "Brankodeks konfekcije" u kojima svi korisnici Zemunske kartice imaju zagarantovane popuste. Reč je o trima radnjama na adresi Glavna 18 u Zemunu, Kraljice Marije 45 i Kralja Petra 26 u Beogradu. Za dodatne informacije možete se obratiti na telefone 011/26-13-062 i 011/30-36-069.

Više informacija o "Mojoj zemunskoj kartici" možete naći na sajtu opštine Zemun, kao i na Fejsbuk stranici Moja zemunska kartica

 

Pročitajte i:

SD beograd

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD hronika

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD društvo

Vremenska prognoza
Slaba kiša
7 Beograd