Dalila Dragojević, još uvek zakonita supruga Dejana Dragojevića, prvi put se pojavila na malim ekranima prilikom učešća u rijaliti programu "Parovi", a tada je sebe nazvala "bosanskom Paris Hilton".

Ona je jednom prilikom kako su preneli domaći mediji čak i priznala da je na to ponosna, ali i da redovno botoksira lice, jer bi to svaka devojka posle 25 godine morala da radi.

Učesnica rijalitija je operisala nos, povećala usne i uradila obrve, a kako se spekuliše povećala je i jagodice.

DOKTOR UPOZORAVA! OVE AKTIVNOSTI utiču na seksualnost i NEOPHODNE su za očuvanje zdravlja! 

DOKTOR UPOZORAVA! OVE AKTIVNOSTI utiču na seksualnost i NEOPHODNE su za očuvanje zdravlja! 

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ POKAZALA DEO NOVOG STANA: U ovaj LUSKUZ se nedavno uselila SA DEČKOM

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ POKAZALA DEO NOVOG STANA: U ovaj LUSKUZ se nedavno uselila SA DEČKOM

Njen izgled mnogi su osporavali, a još u "Zadruzi 3", prilikom odabira najlepše zadrugarke, cimeri su je izvređali i rekli da se Dalila ne može nazvati lepom ženom, zbog plastičnih operacija koje je uradila. Dakle, lice koje sada vidimo nije njeno, već dobijeno nakon plastičnih operaacija.

Internetom sada kruže slike iz prošlosti koje pokazuju koliko se zapravo Dalila promenila, a mnogi komentarišu i da od stare Dalile nije ostalo ništa.

- Radila sam usne, radila sam malo jagodice i malo botoks. To je sve što za šest meseci izađe iz tovg tela, a ti ako želiš možeš to ponovo da uradiš. Operisala sam nos zbog devijacije i imala sam koščicu koju sam ispravila. Niti sam ga skratila, niti sam dirala ožiljak - priznala je Dragojevićeva pred ulazak u "Zadrugu 3".

Nedavno se pokajala zbog svoje odluke da u usne stavi biopolimer, pa se na Instagramu pohvalila da ga je hirurški uklonila i da sada ima prirodne usne. Međutim, izgleda da to nije istina. Šta vi mislite?