fbpx
Skip to main content
Alek Boldvin

OVIH 6 GLUMACA SU ODGOVORNI ZA POGIBIJE LJUDI! Među njima je i SRBIN koji je izazvao KOBNI UDES, jedan je dobio SRAMNU KAZNU

Zastrašujuće

Da životi glumaca nisu samo reflektori i bogatstvo, svedoči i ubistvo iz nehata koju je počinio glumac Alek Boldvin.

Nesreća koja se dogodila na setu vraća u sećanje još nekoliko počinjenih ubistava od strane poznatih glumaca.

Među njima su i dva imena posebno poznata srpskoj glumačkoj sceni.

Ako ste uočili ova 2 SIMPTOMA - TO JE BOLEST ŠTITNE ŽLEZDE: Ovako vas telo upozorava, REAGUJTE NA VREME

Ako ste uočili ova 2 SIMPTOMA - TO JE BOLEST ŠTITNE ŽLEZDE: Ovako vas telo upozorava, REAGUJTE NA VREME

KREVET SE TRESAO OD GROZNICE, temperatura 40: Voditeljka Milica Nedić otkrila muke sa korona virusom

KREVET SE TRESAO OD GROZNICE, temperatura 40: Voditeljka Milica Nedić otkrila muke sa korona virusom

Alek Boldvin

Vest koja je nedavno odjeknula svetom bila je da je Alek Boldvin na setu svog najnovijeg filma iz pištolja ubio snimateljku Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Suzu.

Kako se sada tvrdi, postoji i snimak jezivog ubistva. Iako je pištolj trebalo da bude napunjen ćorcima, u njemu je bio pravi metak koji je Halini pogodio u grui, prošao kroz nju i završio u Suzu koji je stajao iza nje. Policija je potvrdila da možda postoji snimak incidenta, koji bi dalje rasvetlio okolnosti smrti Haline i ranjavanja Džoela.

Kako se sada navodi, oružje mu je predao pomoćnik reditelja koji mu je rekao da je "oružje bezbedno", navodi se u zapisniku istražnog suda. Neimenovani pomoćnik reditelja nije znao da je rekvizit napunjen bojevom municijom i pre snimanja scene je potvrdio da je pištolj prazan uzviknuvši "hladan pištolj", navodno stoji u zapisniku.

Žarko Laušević

U noći između 30. i 31. jula 1993. godine, glumac Žarko Lauševićje u podgoričkom kafiću "Epl" ubio Dragora Pejovića (20) i Radovana Vučinića (19) i ranio Andriju Kažića.

Laušević je, posle više izrečenih presuda koje su ukidane pred Vrhovnim sudom Crne Gore, 2001. godine pravosnažno osuđen na maksimalnu kaznu zatvora od 13 godina, zbog prekoračenja nužne odbrane u obračunu. Pomilovao ga je predsednik Srbije Boris Tadić 2011. godine, na osnovu bilateralnog sporazuma između Srbije i Crne Gore koji predviđa da osuđeni izdržava kaznu u zemlji čiji je državljanin.

Laušević je o svemu što se događalo te kobne noći ali i godinama kasnije izneo u knjizi "Godina prođe, dan nikad". Porodica pokojnog Radovana Vučinića pesmom je odgovorila na Lauševićevu knjigu.

Jovan Janićijević Burduš

 Umesto holivudske karijere, život mu je doneo surov obrt.

U saobraćajnoj nesreći koju je izazvao nesmotrenom vožnjom u centru grada njegov suvozač je poginuo. Janićijević je osuđen na kaznu zatvora koju je izdržao u požarevačkoj Zabeli.

– Tata je imao petogodišnji ugovor sa studiom „Metro-Goldwyn-Mayer“. Kada je 1972. sve već bilo dogovoreno, došao je po mamu i mene. Međutim, dogodio se kobni udes u kojem je jedan njegov prijatelj poginuo. Usledila je drama, suđenje, i tata je umesto u Holivud otišao na godinu dana u zatvor „Zabelu“ – ispričala je jednom prilikom glumica Ksenija Đokić, ćerka Jovana Janićijevića, koju šira publika zna kao deo BB šou ekipe.

Lejn Gerison

Lejn Gerison, junak serije "Bekstvo iz zatvora", osuđen je na tri godine i četiri meseca zatvora zato što je 2001, dok je vozio pod uticajem kokaina i alkohola, svojim džipom udario u banderu − u nesreći je poginula njegova sedamnaestogodišnja saputnica, a još dvoje ljudi, koji su bili na zadnjem sedištu, je povređeno.

Metju Broderik

 Suprug Sare Džesike Parker, 1987. tokom odmora u Irskoj, iznenada je prešao u suprotnu traku na putu, i izazvao čeoni sudar u kojem su nastradale putnice iz drugog vozila − Margaret Doerti i njena ćerku En Galager. Glumac je tvrdio da pati od delimične amnezije i da se ne seća sudara, priznao je krivicu, i umesto pet godina zatvora, optužen je samo za neopreznu vožnju i kažnjen sa 175 dolara (dobro ste pročitali!).

 

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd