fbpx
Skip to main content
Devojka

OVO SVE TREBA DA ZNAMO! "Drugarica mi je otkrila tajnu i spasla me jednog od najvećih ženskih problema"

Foto: Profimedia
Pred nas žene život često postavlja naizgled nemoguće zadatke. Pronaći pravog muškarca ili dobar i stabilan posao jeste zaista teško, ali moramo priznati da je još teže pronaći proizvode za ličnu higijenu koji zadovoljavaju baš sve naše potrebe.

Čitavog života sam se pitala da li je moguće da je takva nauka napraviti uloške koji ne samo da savršeno pasuju, ne žuljaju i ništa ne propuštaju, već da ih ni ne osetimo dok ih nosimo i da ne izazivaju iritaciju? Podrazumeva se i to da jedno pakovanje ne treba da košta kô Svetog Petra kajgana….

Posebno mi je bilo teško da pronađem kvalitetan dnevni uložak, a verujte mi, isprobala sam ih sve i nijednim nisam bila skroz zadovoljna. A onda mi je drugarica pomenula da je na nekoj promociji dobila pakovanje Bella Panty Intima dnevnih uložaka koji “uopšte nisu tako loši” i dala mi jedan da probam.

Uopšte nisu tako loši? Ne da “uopšte nisu tako loši”, već su odlični! Ovaj dnevni uložak je božanstveno mekan, savršeno naleže na donji veš, ne pomera se... Ma, uopšte nisam ni osetila da ga imam!

Zamolila sam drugaricu da mi pokaže kutiju, kako bih shvatila po čemu su ti Bella ulošci posebni. Kako sam saznala na pakovanju, gornji sloj Panty Intima dnevnog uloška je prekriven 100% pamukom. Za moju osetljivu kožu, to je spas!

Za razliku od nekih drugih dnevnih uložaka, od kojih se redovno “uparim”, kod Bella uložaka onaj donji sloj je napravljen od specijalnog zaštitnog sloja, koji čini da naša koža diše. A to je baš ono što sam sve ove godine tražila.

Odmah sam otrčala u najbližu drogeriju da uzmem par kutija tih fenomenalnih uložaka, ne pitajući šta košta. No, u prodavnici me je sačekalo još jedno prijatno iznenađenje koje zaista nisam očekivala – pored činjenice da dolaze u dve veličine (Normal i Large), Bella Panty Intima ulošci su značajno povoljniji od uložaka konkurentskih brendova.

Svidelo mi se i to što Bella u svojoj ponudi ima nekoliko kategorija običnih i dnevnih uložaka, kao i tampona, a svi proizvodi su prilagođeni tome da zadovolje potrebe i nas najzahtevnijih korisnica.

Primetila sam da je Bellin slogan “100% pamuk, 100% zadovoljna žena” i moram da vam priznam, u potpunosti se slažem sa tim – zahvaljujući Bella Panty Intima ulošcima, ali i Bella ulošcima za “one dane” ja sam danas 100% zadovoljna žena.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd