fbpx
Skip to main content
Paulina Porizkova

Nakon NERVNOG SLOMA završila u INVALIDSKIM KOLICIMA: Nekada NAJLEPŠA manekenka ne prestaje da PLAČE!

Foto: Instagram/Printcrean/paulinaporizkov
Teški trenuci za nju.

Iako je mislila da će napokon moći početi sa životom kojeg je htela, 55-godišnja manekenka Paulina Poriškova je doživela nervni slom.

Kako je i sama istaknla na društvenim mrežama, nikada nije više plakala nego u poslednjih godinu dana. Kap koja je prelila čašu je putovanje na Kostariku, koje je trebalo da bude savršen odmor od svega što joj se dogodilo u poslednjih 365 dana.

Naime, sve je krenulo nizbrdo kada je prošlog septemba u njihovom domu, dve godine nakon njihovog razvoda, preminuo njen bivši suprug i frontmen benda "The Cars", Rik Okasek. Inače, par je 30 godina ževio u Njujorku, čak i nakon što su se rastali, što njoj sada već teško pada. Nedavno je pokrenula proces selidbe, koji je za nju jako emotivan, s obzirom na to da je to dom u kojem je živela dugi niz godina. Spomenuto putovanje na je trebalo biti vreme u kojem će pokušati da ohladi glavu i nastavi mirnije da živi. Brzo se sve promenilo.

Bacamo li novac na pogrešne probiotike?

Bacamo li novac na pogrešne probiotike?

OZDRAVITE od bolesti zvane "LJUBOMORA" jednom ZAUVEK - Savet broj 2 je KLJUČ svake SREĆNE VEZE!

OZDRAVITE od bolesti zvane "LJUBOMORA" jednom ZAUVEK - Savet broj 2 je KLJUČ svake SREĆNE VEZE!

Napravite odmah: Vitaminska bomba koja leči ANEMIJU i POPRAVLJA KRVNU SLIKU! (RECEPT)

Napravite odmah: Vitaminska bomba koja leči ANEMIJU i POPRAVLJA KRVNU SLIKU! (RECEPT)

Nakon što je doputovala do Srednje Amerike, oddakle je trebalo da poleteti dalje sa svoja dva sina, dogodila se katastrofa.

- Kada smo sleteli u Srednju Ameriku, shvatila sam da mi je istekao pasoš. Nakon toga smo samo vraćeni u isti avion kojim smo došli. U tom trenutku sam doživela nervni slom, zbog kog su čak morali da me smeste u invalidska kolica. Toliko sam plakala da se ni ne sećam svega. Nadam se da će ova priča uskoro biti smešna - rekla je Paulina, koja tugovanje za bivšim suprugom komentariše kao spoj slomljenog srca i besa, zato što joj u testamentu nije ostavio apsolutno ništa.

 

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Slaba kiša
6 Beograd