Skip to main content
Rebeka Džejn

Svojevremeno je uhvatila muža u prevari, a danas zarađuje na TUĐIM švaleracijama i UŽIVA u tome!

Foto: Instagram/ladyrebeccajane
Razvila je ozbiljan biznis.

Rebeka Džejn (32) iz Mančestera 8 godina vodi detektivsku agenciju "The Lady". Predmet njenih istraga su potencijalne preljube u braku, krađe. Ironično ili ne, ona je prevarila svog drugog supruga. Njen ljubavnik bio je osmanaestogodišnji komšija. Rebeka je sve priznala, a onda poručila da bi sve uradila ponovo.

UŠTEDEĆETE STRUJU: Evo kako da se rashladite BEZ paljenja klime!

U vreme kada je imala aferu sa komšijom on je bio veren. Iako je priznala da bi sve uradila drugi put, rekla je i da oseća krivicu jer je prevarila muža sa kojim ima dve ćerke.

OVO VAM SE NEĆE DOPASTI, Kardašijanka prvi put snimljena bez šminke, NE LIČI NA SEBE (VIDEO)

- Nisam nikada rekla da sam svetica, ali niko ne čini preljubu, ako je potpuno srećan. Zaslužila sam da mi se dogodi takva veza - istakla je Rebeka koja je i poznato TV lice i autor nekoliko knjiga.

 

A post shared by Rebecca Jane (@ladyrebeccajane) on

Dodala je da se sve dešava sa razlogom, a njoj je romansa sa mladićem pokazala šta je to ljubav.

U svet detektivske profesije Rebeka je ušla 2006. godine, nakon što je saznala da je prvi suprug vara. Dok je još samo sumnjala u to, potražila je pomoć nekoliko agencija, ali joj niko nije izašao u susret, govoreći da sigurno samo umišlja. Tada je organizovala svoje prijateljice, imale su nadzor i pravo istraživanje, koje je i dovelo do toga da potvrdi svoje sumnje. Kada je tek otvorila agenciju, nailazila je na otpor kolega, pa je rešila da je zatvori. Posle tri godine sa prijateljem je osnovala "The Lady".

 

A post shared by Rebecca Jane (@ladyrebeccajane) on

Sa komšijom je počela da se viđa 2013. godine i to po hostelima, a sve je izgledalo idilično. On je raskinuo veridbu, a ona se 2015. razvela. Bivši suprug Rebeke Džejn našao je novu ljubav.

Sa druge strane, njen odnos sa ljubavnikom nije potrajao. Raskinuli su prošle godine. Mladić je danas u srećnoj vezi, ona je sama.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
30 Beograd