Skip to main content
nana karagianni

Tragična žrtva anoreksije: Poznata voditeljka UMRLA nakon teške borbe (FOTO)

Foto: Instagram printscreen/nanakaragianni
Kada opsesija odvede u smrt.

Popularna Grčka manekenka, novinarka i TV voditeljka, Nana Karajani, je svoju uspešnu karijeru započela u devedesetim godinama prošlog veka. 

IZGUBILA SAM SVOJU BEBU: Poznata pevačica SKRHANA BOLOM

Međutim, atraktivna plavuša se poslednjih deset godina borila sa teškim oblikom anoreksije. Nažalost rezultat te opsesije, odveo je u smrt. Ove nedelje, pronađena je mrtva u svom stanu u Atini.

 

A post shared by Nana Karagianni (@nanakaragianni) on

Zbog prevelike želje da smrša, tridesetosmogodišnja voditeljka je konstantno bila na dijetama, a onda su njene kolege i prijatelji primetili nagli gubitak težine. 

Ipak, kako to biva u očima obolelih od anoreksije,  ona je želela samo da bude mršava, a vremenom je izgubila atraktivan izgled koji je nekad imala. 

U pokušajima da objasni svoj poremećaj, svojevremeno je izjavila da je imala teško detinjstvo, a posebno joj je teško pao razvod roditelja.

"Uvek sam se pitala da li me voli, nisam želela da ih razočaram. Kada sam bila u bolnici, volela sam to, zato što sam tada imala njihovu pažnju", priznala je jednom. 

Nana se duže vreme nije pojavljivala u javnosti, a zbog anoreksije je imala ogromne zdravstvene tegove. Njeni vitalni organi su bili u opasnosti, a izgledala je neprepoznatljivo.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Slaba kiša
23 Beograd