fbpx
Skip to main content
pirinač

ČIŠĆENJE TELA PIRINČEM: Iz organizma se izbacuju sluz i toksini, a KILOGRAMI sami nestaju!

Foto: Profimedia
Radi se jednom godišnje.

Terapija čišćenja tela pirinčem koristi se kako bi se iz organizma izbacile nataložene soli i kod bolesti urogenitalnog sistema. Pomaže pri ubrzavanju metabolizma, eliminiše toksine iz organizima, smanjuje težinu, a telu vraća energiju.

Ova terapija smanjuje oticanje tela, olakšava rad bubrega i jetre.

STARINSKI PRIRODNI LEK NA KOJI SU MNOGI ZABORAVILI: Spasava pluća, a kašalj će postati daleka PROŠLOST!

STARINSKI PRIRODNI LEK NA KOJI SU MNOGI ZABORAVILI: Spasava pluća, a kašalj će postati daleka PROŠLOST!

AMBROZIJA, ALERGIJE: Ako se često budite zapušenog NOSA I KIJATE, ovo je REŠENJE za vas!

AMBROZIJA, ALERGIJE: Ako se često budite zapušenog NOSA I KIJATE, ovo je REŠENJE za vas!

Potrebno je: 4 šolje smeđeg pirinča (mada može da posluži i beli).

Prvog jutra se 2 kašike pirinča sipaju u teglu u kojoj se stavlja čista, hladna voda (pirinač prvo operite). Poklopite posudu sa krpom kako se voda i pirinač ne bi isprljali. Stavite teglu na polici ili na prozorsku dasku.

Drugog dana procedite pirinač i operite ga, pa opet sipajte vodu i ostavite ga da stoji na polici. Ako je mnogo vruće u kući, pirinač morate da perete i dva puta dnevno kako se ne bi zakiselio. Zatim u još jednu teglu sipajte 2 kašike pirinča, pa ga potopite u hladnoj vodi i ostavite do sutra.

Trećeg dana perete pirinač iz tegle broj jedan i tegle broj dva, a uzimate teglu broj tri i u nju sipate pirinač (2 kašike) i vodu.

Pirinač
Pirinač
Foto: Profimedia

Četvrtog dana perete pirinač iz tegle broj 1, 2 i 3, pa uzimate i četvrtu teglu i u nju potopite 2 kašike pirinča.

Petog dana pirinač iz tegle broj 1 perete, pa kuvate za doručak. A u novu teglu stavite svež pirinač i sipate vode, pa stavljate iza tegle broj 4.

Ovaj proces traje od 40 do 45 dana. Pirinač se kuva veoma kratko da bi se dobila kaša. Može da se jede i sirov pirinač koji je bio potopljen u vodi tokom 4 cela dana.

pirinač
pirinač
Foto: Profimedia

Doručak treba da se sastoji od ovog pirinča, bez soli i šećera ili maslaca. Pola sata pre doručka popijte čašu vode.  Nakon doručka 4 sata ne smete ništa ni da jedete ni da pijete. Nakon 2 do 3 sata može doći do velikog osećaja gladi, ali nije dozvoljena ni čaša vode, a kamoli jabuka ili sok.

Kad prođe 4 sata nakon doručka, možete da popijete čašu vode, a onda da normalno ručate. Za ručak ili večeru možete jesti sve što poželite, ali neka so bude minimalna. Ukoliko smanjite so, ovaj režim ishrane će bolje delovati. Jedini nedostatak ove terapije pirinčom je gubitak kalcijuma. Zbog toga biste trebali jesti više proizvoda koje sadrže kalcijum.

Tokom terapije ljudi se žale na malaksalost, ali to je samo znak da se vaše telo čisti. Moguće je da ćete primetiti sluz u urinu, ali to je isto znak čišćenja vašeg  tela.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
7 Beograd