fbpx
Skip to main content
Dalila Dragojević, Dejan Dragojević

BRAČNA KRIZA ISTOPILA DRAGOJEVIĆE: Prepolovili se Dejan i Dalila - fotke od RANIJE I SAD pokazuju koliko su DRASTIČNO SMRŠALI

Foto: Srbija Danas
Stres i bračni brodolom istopili kilograme!

Najaktuelnija rijaliti zvezda u Srbiji svakako je Dalila Dragojević, učesnica rijalitija Zadruga 5.

Dalila je svog muža Dejana Dragojevića prevarila pred kamerama sa Filipom Carem, a onda i raskinula sa njim iako se u međuvremena razvela od Dejana.

Dalila-Dragojević
Foto: Srbija Danas

U prošlosti, Dalila Dragojević se podvrgavala brojnim korekcijama i tretmanima kako bi svoj izgled dovela do savršenstva.

Rijaliti-zvezda u više navrata je išla pod nož, a ono što operacije nisu mogle da srede, bila je potrebna snaga volje.

Dalila je prošla kroz mukotpan proces mršavljenja, a nije mogla da svoj rezultat i zadovoljstvo ne podeli sa pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Dalila je na ulasku u Zadrugu imala 78 kilograma, a nekada je imala 85. Smanjenje telesne težine bilo je i te kako je vidljivo na njenim fotkama.

- Kako volim ove slike da se smejem sama sebi. Znači, šou! Em sam bila debela, em sam uzimala neke haljine da me učine još većom, jer sam kao htela da sakrijem stomak. Blagi užas - napisala je Dalila uz fotografiju koja je nastala u Šimanovcima, prilikom njenog i Dejanovog ulaska u "Zadrugu".

- Nemate pojma kako se sada bolje osećam - pisala je tada ona.

Iako se i dalje bori sa kilogramima, ona izgleda mnogo bolje nego ranije. Ipak, stresne situacije sa kojima se susreće svaki dan sigurno će uticati na i na njeno fizičko stanje, kao što je primetno kod njenog supruga dejana koji je drastično smršao tokom bračnog brodoloma.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
-2 Beograd