fbpx
Skip to main content
Korona virus

Devojčica (6) PREMINULA od POSLEDICA KORONAVIRUSA, roditelji UPOZORILI na SIMPTOME koji POGAĐAJU DECU!

Foto: Profimedia/ilustracija
Nisu karakeristični kod odraslih!

Roditelji male Žiži (6) koja je preminula od posledica koronavirusa, Patriša i Dejvid Mors, kažu da njihova ćerka nije imala simptome koronavirusa, tipične za ostale pacijente kao što je temperatura, malaksalost ili gubitak čula.

Zapravo roditelji nisu ni znali da je devojčica bolesna, dok nije tog kobnog dana preminula. 

Naime, devojčica je bila autističn i imala je epilepsiju. Nako što je primila svoju redovnu terapiju, počela je da povraća. 

Evo šta svaka BUBULJICA koja nam izađe GOVORI O ZDRAVLJU

Evo šta svaka BUBULJICA koja nam izađe GOVORI O ZDRAVLJU

"Danima smo VODILI LJUBAV, uzimali KOKAIN!" Poznata MANEKENKA bila je JEDNA od 12 ljubavnica MILIJARDERA!

"Danima smo VODILI LJUBAV, uzimali KOKAIN!" Poznata MANEKENKA bila je JEDNA od 12 ljubavnica MILIJARDERA!

- Da je reč o zdravom detetu, nikada je ne bismo vodili lekaru zato što je dva puta povratila, ali smo to uradili zbog njenih posebnih potreba - rekla je majka.

Lekari su nam rekli da joj je stomak malo osetljiv i da je vodimo kući da se odmori, kao i da joj obavezno kupimo lizalice jer se lepo vladala. Kada smo došli kući stavila sam je da spava, a ja sam otišla u prodavnicu da kupim lizalice. Kada sam se vratila zatekla sam ambulantna kola ispred kuće, a moju ćerku mrtvu - kaže majka male Žiži. 

- Ono čega sam se kasnije setila je da je Žiži imala neobičan osip na levom ramenu. Nakon njene smrti odmah smo prijavili simptome na koje nismo obratili pažnju. Ukoliko vaše dete povraća, ima osip i letargično je, odmah se javite lekaru - poručila je Patriša. 

korona
Foto: Profimedia/ilustracija

Navedeni simptomi nisu svojstveni za odrasle ljude kada je u pitanju koronavirus, ali se kod dece može javiti  osip, dijareja, mučnina i loš apetit, poručuju sa klinike "Majo"

 

SD zdravlje

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
12 Beograd