fbpx
Skip to main content
jastuk

Primetila je OVO na JASTUKU na kojem spava, ODMAH ga je BACILA, ovakav više NIJE za KORIŠĆENJE!

Foto: Youtube printscreen/Qushin
Imaju rok trajanja!

Jastuci se brzo prljaju bez obzira na zaštitu koju pruža jastučnica jer i do njih dođu prašina, znoj i grinje, a u veš mašini ne bi ih trebalo često prati jer se većina punjenja tako uništava. 

Instagram korisnica Lindzi Kvin, pokazala je zato u svom videu kako njeni jastuci i bez pranja dugo ostaju čisti i izgledaju kao novi.

-  Eksplozija vrućeg vazduha u mašini za sušenje, osvežiće vaš jastuk jer će visoka temperatura u samo 20 minuta ubiti sve bakterije -  napisala je na Instagramu.  

Iako njen savet vredi za većinu jastuka, upozorava da u mašinu ne stavljate jastuke od memorijske pene. Ova mama troje dece i zaljubljenica u čišćenje predlaže i da jastuk promenite barem jednom u dve godine, pogotovo zato jer se u njemu nagomilavaju grinje koje je vremenom nemoguće ukloniti. 

- Ako vam više ne nudi potporu i kvrgav je, verojatno treba da uzmete novi - kaže ona i savetuje brzi test: jednostavno preklopite jastuk na pola i ako se ne vrati u prvobitno stanje, vreme je za kuovinu novog.

- Odlično, hvala vam što stalno s nama delite svoje savete - napisala je jedna od nekoliko hiljada pratiteljica, a većina je rekla da će ovo i sama isprobati.

 

 

SD zdravlje

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

Vremenska prognoza
Clear sky
20 Beograd