fbpx
Skip to main content
Rebel Vilson

SKINULA PREKO 20 KILOGRAMA: Poznata GLUMICA se transformisala zahvaljujući JENOM PRAVILU ishrane

Foto: Profimedia
Svaka čast!

Popularna glumica Rebel Vilson smršala je drastično, a svima je bila poznata kao veoma šarmantna "buca" Holivuda.

40-godišnja Rebel izgubila je skoro 30 kilograma nakon što je, kako kaže, donela odluku o promeni načina života. Ona 2020. godinu nazivala svojom godinom zdravlja.

PRED SPAVANJE popijte čaj od ove BILJKE, a ujutru vas ČEKA prijatno IZNENAĐENJE!

PRED SPAVANJE popijte čaj od ove BILJKE, a ujutru vas ČEKA prijatno IZNENAĐENJE!

Na HILJADE IZLEČENIH u Rusiji: Narodni LEK protiv HEMOROIDA! (RECEPT)

Na HILJADE IZLEČENIH u Rusiji: Narodni LEK protiv HEMOROIDA! (RECEPT)

- Nikada se nisam fokusirala na svoje zdravlje, što je verujem bilo očito. Putovala sam delom sveta i jela tonu šećera. To je bio moj porok. Volim deserte. Prolazila sam kroz emocionalno prejedanje i nosila se sa stresom međunarodne slave. Ona dolazi s puno stresa, a ja sam se s njim nosila tako što sam se prejedala krofnama, priznala je Rebel u intervjuu koji je dala za "Drew Barrymore Show".

Rebel Vilson
Rebel Vilson
Foto: Profimedia

Rebel je dijetu započela s najjednostavnijom mogućom fizičkom aktivnošću hodanjem, a tek kada je poboljšala svoju formu započela je s intenzivnijim vežbama.

Ishrana bogata proteinima

Rebel je u tom intervjuu izjavila da nije pobornica rigoroznih dijeta, i na svom primeru može da kaže da ne donose nikakve rezultate. Istakla je da je smršala uz ishranu bogatu proteinima, a sa minimalno ugljenih hidrata.

- Nije svaki dan zdrav dan. Ponekad jednostavno malo zastraniš i ništa ne možeš uraditi po tom pitanju. Zato je moj cilj balans, neki generalni zdravi balans. Uvek sebi kažem da ništa nije zabranjeno. Mogu otići i na burger, ali poješću polovinu onoga što bih pre pojela, zaključila je Rebel.

 

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
5 Beograd