fbpx
Skip to main content
Ksenija Bujišić

IMALA JE 37 KILOGRAMA Mlada srpska voditeljka je od gladi padala u nesvest, progovorila je o bolesti i velikoj pobedi: “Anoreksijo, pokušaj neki drugi put!”

Foto: TV Prva printscreen
Vodila je tešku bitku!

Popularna voditeljka, koja važi za jedno od najlepših TV lica, Ksenija Bujišić, uspela je da se izbori sa anoreksijom. Jednom prilikom je otvorila dušu i otkrila da je, dok je bolovala od ove opake bolesti, imala svega 37 kilograma, pa se osećala kao da nema ni atom snage.

- Jela sam jednom u par dana, samim tim organizam gubi potrebu za hranom i nisam imala apetit. Kada sam shvatila ozbiljnost situacije shvatila sam da to moram da iskorenim u potpunosti. Padala sam u nesvest i svaki put kad se to desi ja narednih par dana povedem računa i posle se vratim na isto. Postupala sam veoma neodgovorno prema onome što mi je najbitnije, a to je moje zdravlje. Jako je teško iščupati se iz bilo kog oboljenja, a kamoli iz tog koji je u vezi sa psihom - iskrena je bila Ksenija u intervjuu koji je dala za “Blic”.

Kako je tada otkrila, njena bolest nije posledica dijete.

- Ja nikada nisam držala dijete jer nikada nisam imala problema sa kilažom. Svaka devojka voli da izgleda mršavo, ali tanka je linija kada iz te neke normalne mršavosti skliznete u bolest. Jako je teško da iščupati se iz bilo kog oboljenja, a kamoli iz tog koji je u vezi sa psihom - zaključila je voditeljka, koja se nakon toga i na Instagramu pohvalila da, posle dužeg vremena ponovo ima 40 kilograma:

- Posle dužeg vremena vaga je pokazala 40 kilograma. Dokaz da je babina kuhinja i dedina upornost rešenje za sve. Anoreksijo, pokušaj neki drugi put, jer ova runda je moja.

Voditeljka vremenske progonoze Tv “Prva” danas je majka malene Lore kojoj je podredila svaki slobodan trenutak, a dva meseca nakon porođaja vratila se na posao.

 

SD zdravlje

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
21 Beograd