fbpx
Skip to main content
Čokolada

OVAJ NAPITAK JE BIO NA LISTI ZABRANJENIH: Evo KADA je poželjno da sebe OBRADUJETE ovim UŽITKOM!

Foto: Profimedia
Oporaviće vas.

Kada završtite trening, osećate glad i to je normalno. Nakon treninga, telu je potrebno da povratiti energiju i napuniti se proteinima i ugljenim hidratima. Ovako telu vraćamo izgubljene hranljive supstance i ono se oporavlja.

Tokom treninga telo razgrađuje aminokiseline koje su sastavni deo proteina. Da bismo nadoknadili to, potrebno nam je gorivo sa proteinima. Stručnjaci kažu - najbolje rešenje u ovoj situaciji je napitak u kome uvek uživamo, a koji je bio i na listi zabranjenih... Reč je o čokoladnom mleku!

ZLATNO MLEKO DIŽE IZ MRTVIH: Probajte OVAJ recept za kojim su Rusi POLUDELI!

OČISTITE JETRU PRIRODNIM PUTEM: Zahteva posebnu PAŽNJU da bi sve funkcionisalo!

Ovaj napitak kome ste do sada teško odolevali, sadrži ugljikohidrate, proteine, kao i vodu i elektrolite koji su potrebni telu nakon napora kao što je vežbanje, piše u istraživanju koje je objavljeno u Evropskom Žurnalu Kliničkog Nutricionizma. Do rezultata su došli tako što su uporedili učinak čokoladnog mleka na oporavak nakon treninga sa ostalim popularnim sportskim napitcima. Dokazano je da čokoladno mleko daje slične rezultate, kao i navedene alternative.

Nikad lakša priprema DŽEMA OD KAJSIJA: 3 jednostavna koraka do slasnog užitka!

BUDITE LEPE I ZDRAVE: 3 vrste DORUČKA koje bi trebalo izbegavati!

Stručnjaci  su istakli kako je najveća prednost čokoladnog mleka u savršenoj kombinaciji proteina u mleku i jednostavnoj apsorpciji šećera iz čokolade.

 

Pročitajte i:

SD zdravlje

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd