fbpx
Skip to main content
Banka

Od danas u Srbiji INSTANT PLAĆANJE: Zarada odmah na računu, isplata i NERADNIM DANIMA

Foto: Profimedia/ilustracija
Od danas, zahvaljujući novom instant platnom sistemu, poslodavci u Srbiji mogu zaposlenima da isplaćuju zarade i neradnim danima, čak i noću, a građani će istog trenutka na računima imati novac.

Podsećamo, ranije se praktikovalo da, ako firma u petak posle podne isplati zaradu radnicima, oni mogu da je podignu tek u ponedeljak, kad legne na račun.

MALO TRUDA, VELIKA LOVA! Zaradite čak 1.800 EVRA U SRBIJI za mesec dana! Dovoljno je da imate OVU STVAR!

DA ČOVEK NE POVERUJE! SVI BI TU DA ŽIVE: Plata je 1.200 evra, kirija samo 15, a stanovnik može da bude SVAKO!

Građani će novac moći odmah da podignu na šalteru banke ili na bankomatu, a banke su dužne da im omoguće pristup novcu 24 sata tokom cele godine. Instant plaćanje će biti moguće i putem telefona za sve građane koji, na primer, žele da svoje račune u prodavnici plate na ovaj način.

Podizanje keša u inostranstvu
Foto: Profimedia/ilustracija

Troškovi će biti niži u odnosu na plaćanje karticama jer banke prilikom svakog provlačenja kartice kroz terminal uzimaju proviziju.

Građani, EVO ODLIČNIH VESTI: Krajem oktobra na račun vam leže 9.967 dinara!

Kako ističu u NBS, instant plaćanja predstavljaju pravu revoluciju u svetu plaćanja jer će za svega nekoliko sekundi onaj kome je plaćanje namenjeno dobiti sredstva na svom računu, a onaj ko plaća potvrdu da je plaćanje obavljeno i sredstva odobrena.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
28 Beograd