Skip to main content
Pančevo

Grad Pančevo finansira studentsku praksu: Studenti prijavite se, uz učenje i zaradite

Foto: Grad Pančevo
Grad Pančevo raspisao je Javni poziv studentima za "Studentsku letnju praksu" u 2022. godini.

Praksa je namenjena studentima osnovnih, master, specijalističkih i doktorskih studija na fakultetima i visokim strukovnim školama (državnim i privatnim) u Republici Srbiji.

Emilija Ostojić student Političkih nauka smer socijalna politika i socijalni rad, treća godina prošle godine bila je na studentskoj praksi u Centru za socijalni rad "Solidarnost" u Pančevu.

- Kao studentu Fakulteta političkih nauka, izuzetno mi je značajna studentska letnja praksa koju sprovodi grad Pančevo. Zahvalna sam na prilici koju sam dobila, da sve ono teorijski naučeno vidim kako zapravo izgleda u praksi - ističe Emilija za instagram nase_pancevo.

Mera "Studentska letnja praksa" u  2022. godini omogućava studentima jednomesečnu praktičnu obuku tokom jula meseca ali i mesečnu novčanu naknadu u neto iznosu od 15.000,00 dinara tokom trajanja prakse.​

Studenti imaju mogućnost i da sami predlože drugog poslodavca (čije je sedište na teritoriji grada Pančeva) kod koga bi želeli da obave studentsku praksu, uz pribavljeno mišljenje i saglasnost predloženog poslodavca.

Poslednji  dan za prijem prijava za učešće na javnom pozivu je 15.05.2022. godine. 

Iskoristi priliku. Prijavi se! 

Vremenska prognoza
Clear sky
27 Beograd