fbpx
Skip to main content
Blizanci

ASTRO BLIZANCI: Odnos Blizanaca sa ostalim znakovima Zodijaka

Foto: Profimedia
Blizanci su, kao vazdušni znak, veoma prilagodljivi i gotovo sa svakim znakom mogu da naprave kompromis. Pročitajte kakav je zaista njihov stav prema drugima.
BLIZANCI I OVAN

Ova energija kompatibilnosti donosi sjajan odnos u komunikaciji i zajedničkim interesovanjima. Oba znaka su naglašenog temperamenta, te u ovakvoj kombinaciji ne izostaje akcija, dobar provod i strastveni momenti.

BLIZANAC I BIK

Blizanac prema Biku oseća jaku privlačnost, ali neusklađeni karakteri ne dozvoljavaju ovom paru da dugo opstane. Blizancima smeta Bikova inertnost i nezainteresovanost, pa im u ovakvoj vezi može biti prilično monotono.

Blizanci
Foto: Profimedia
BLIZANCI I (opet) BLIZANCI

Poštedećemo vas vica da postoje četiri osobe u ovakvom odnosu. Svestranost je vrlina u ovom spoju, ali nestabilna veza je nešto na šta se mora računati. Ovde se radi o intelektualnom stimulansu i konstantnim preokretima. Onda kada se čini da je uspostavljen sklad, eto novih momenata.

BLIZANCI I RAK

Rak je vodeni znak koji svet doživljava duboko emotivno, dok "vazdušni" Blizanci intelektualno postavljaju iznad emocija. Moglo bi se reći da u ovakvoj kombinaciji postoje slični motivi, ali različiti temperamenti. Ipak, Blizanci su u večitoj potrazi za "majkom", a Rak je najbolji izbor za tu opciju.

BLIZANCI I LAV

Kombinacija upućuje na savršeno prijateljstvo. Oboje vole da brbljaju do iznemoglosti. Mada romantična temperatura može biti mlaka za jednog vatrenog Lava, tako da Blizancima nema mesta u Lavljem srcu. Oni su suviše nestalni za Lava kojem je neophodno divljenje u kontinuitetu.

BLIZANCI I DEVICA

Iako ih spaja zajednička planeta, jedina zajednička karakteristika im je bistrina uma. Blizanci preferiraju zabavu, previše površnih odnosa i veza, dok je kod Devica striktno određen cilj i pravilnik življenja. Isto ovo je izraženo i u seksualnom odnosu.

BLIZANCI I VAGA

Ovaj spoj je kompatibilan. Dva "vazduha" neuhvatljive i nestalne prirode. Oba znaka vole zabavu i kao spoj prolaze kroz nezaboravne životne trenutke. Po njima se pišu knjige i scenariji za filmove. Oni jedno drugome bude strast. Međutim, kada život nametne realne probleme, svako "beži svojoj mami".

BLIZANCI I ŠKORPIJA

Vi živite na potpuno različitim planetama. Oba znaka imaju sposobnost da čitaju ljude, na suprotne načine, pa da ih kao stare stripove odbacite. Dok Blizance Škorpija zbunjuje svojom tajnovitošću, time im pospešuje libido. Ipak, teško da će Bizanci izdržati pritisak Škorpijske posesivnosti i ljubomore koja se sistematski razvija tokom veze.

BLIZANCI I STRELAC

Ovo su dva suprotna znaka koja imaju više zajedničkih karakteristika nego što bi se moglo pretpostaviti. Blizanci su gospodari "nižeg uma", dok su Strelčevi "višeg intelekta". Ovde je komunikacija vrlo izražena i ova dva znaka se savršeno verbalno razumeju. Može se započeti milijardu projekata. Spoj ova dva znaka je idealna kombinacija.

BLIZANCI I JARAC

Ovaj sklop možemo i ovako da predstavimo: muzički producent komponuje soul '70-ih godina, sa fanki elektronskim elementima. I da ste pokušali da pronađete više suprotnosti, ne biste uspeli. Blizanac je svestran i nemiran, a Jarac oprezan i konzervativan. Vidite li mogućnost opstanka ove veze (pod uslovom da je uopšte i došlo do nje)?

Blizanci
Foto: Profimedia
BLIZANCI I VODOLIJA

U ovom sklopu postoji neprevaziđena energija. Seksulani odnosi mogu biti fantastični do osećaja astralne projekcije. Ovaj par pretenduje prijateljski odnos uz "beneficije" i to na obostrano zadovoljstvo. Niko ovde ne trpi da mu sloboda bude ugrožena. Savršen sklop.

BLIZANCI I RIBE

Vaš odnos zavisi od momentalnog raspoloženja. Oba znaka su duplo simbolizovana što ukazuje na neke nepomirljive unutrašnje sporove. Ekstremni su principi harmonije. Ili je ima do savršenstva ili je do te mere narušena da ozbiljno ugrožava blagostanje. Strast nije sporno pitanje, ali ona se ili dešava na prvi pogled ili nikada neće postojati.

 

 

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd