fbpx
Skip to main content
Superheroj

ASTRO SUPERHEROJI: Lav vladar vatre, Strelac detektor laži...

Foto: Profimedia
Prema njihovim karakternim osobinama i afinitetima, da se svakom horoskopskom znaku pripiše jedna supermoć, Devica bi bila ljudski tornado, Škorpija pronicitelj duše, a vi?
OVAN - neograničena energija

Pripadnici ovog znaka lako bi mogli biti superjunaci, sa posebnim moćima koje se skrivaju u njihovoj neograničenoj energiji. Ta osobina izlazi na videlo čim imaju cilj koji žarko žele ostvariti - to im daje snagu da se kreću brže od metka, preskaču zgrade, ne spavaju, ne jedu - sve kako bi dobili to što žele.

Supermeni
Foto: Profimedia
BIK- supersnaga

Ne kaže se uzalud "jak kao bik". Da pripadnici ovog znaka imaju samo jednu moć, to bi definitivno bila supersnaga. Ona se odnosi i na fizičko i emocionalno odolevanje izazovima i nošenje sa teškim situacijama bolje od svih drugih pripadnika Zodijaka. Oni su zaista nesalomivi.

BLIZANCi - mentalno snimanje

Pripadnici ovog znaka u svetu superjunaka bi bili oni koji imaju neverovatnu sposobnost upiti ogromne količine informacija u zapanjujuće kratkom roku. Bilo da čitaju novine, posmatraju ljude oko sebe ili nešto uče, njihova su mentalna energija i kapacitet mozga pravo čudo.

RAK - moć saosećanja

Da pripadnici ovog znaka imaju jednu supermoć, to bi definitivno bila sposobnost neverovatne empatije koja ih odlikuje. Oni su sposobni shvatiti i razumeti sve ljudske motive oko sebe, povezati se sa svakim emotivnim stanjem i  uspostaviti vezu sa svakim čovekom, biljkom ili životinjom na Zemlji.

LAV - gospodar vatre

Njihov vreo temperament udružen sa moći koju dobijaju od Sunca, pripadnike ovog znaka u svetu superjunaka bi lako pretvorio u gospodare vatre. Oni je mogu stvoriti ni iz čega - samo ako se malo naljute, ali i istom brzinom ugasiti, plamenom zaštititi svoje bližnje ili obasipati neprijatelje ako im se približe.

Bokser
Foto: Profimedia
DEVICA - ljudski tornado

Brzina i intenzitet koja krasi pripadnike ovog znaka čim imaju neki cilj na pameti, u svetu superjunaka pretvorila bi ih u ljudski tornado. Zahvaljujući sposobnosti razmišljanja pet koraka unapred, mogu uvesti pometnju u svoju okolinu i "usisati" ih kao tornado, koji je otišao pre nego je objasnio što je hteo, ali budite uvereni da je to i dobio.

VAGA - menjanje oblika

Pripadnike ovog znaka krasi jedna vrla praktična sposonost - moć prilagođavanja. Kao superjunaci, oni bi bili u stanju menjati oblike i prilagoditi se svakoj situaciji, okolini ili ljudima. Ta im moć omogućava da iskuse život kroz razne pozicije i oblike.

ŠKORPIJA - pronicatelj duše

Pripadnici ovog znaka u svetu supermoći bi definitivno imali veštinu "čitanja" tuđe duše. Zahvaljujući svojoj analitičnosti, logičkom zaključivanju i sposobnosti percepcije, oni bolje nego bilo koji drugi znak Zodijaka mogu već samo gledajući nekome u oči proniknuti osećaj li bol, koji je njihov cilj i što zapravo jesu.

superžena
Foto: Profimedia
STRELAC - detektor laži

Pripadnike ovog znaka krasi sposobnost toga da vrlo lako "izvače" istinu iz nekog. Zato bi oni u svetu superjunaka definitivno bili ljudski "detektor laži", no do istine ne bi došli zahvaljujući merenju pulsa i promenama u ritmu disanja, već sitnim manipulacijama kojima sagovornika zavedu i natjeraju da sam izda svoje prave namere.

JARAC - upravljač misli

Pripadnike ovog znaka krasi neverovatna mentalna energija i upornost zahvaljujući kojima mogu upravljati drugima i njihovim odlukama. Tako bi oni u svetu superjunaka bili kontrolori misli, koji pomnim taktikama ''ubacuju'' ljudima ideje u mozak tako da pomisle kako su njihove vlastite i sprovedu volju Jarca u delo.

VODOLIJA - nestajanje

Pripadnici ovog znaka bi u svijetu supermoći bili oni junaci koji lako postanu nevidljivi. Njihova sposobnost nestajanja iz situacija koje im ne odgovaraju je zapanjujuća - ne samo fizički, već i psihički. Takva sposobnost odsustvovanja omogućuje im da "oblete" svet i upoznaju najrazličitije ljude i prođu kroz neverovatne situacije.

Supermen
Foto: Profimedia
RIBE - tvorci svetova

Sanjarske sposobnosti pripadnika ovog znaka i u realnom svetu su poprilično neverovatne, tako da bi oni kao superjunaci bili  tvorci svetova koji ostvaruju svoje fantazije. Njihova mašta i kreativnost nema granica, pa bi lako bili vladari scenarija poput Matrixa ili futurističkih svetova po svojoj volji.

 

 

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd