Skip to main content
vaga

ASTRO: Vagama je godina obojena emocijama

Foto: SD/ilustracija
Zahvaljujući dobrim planetarnim aspektima ova godina će biti dobra za vas. Mogli bi da napravite dobar napredak i vašem životu. Vaša energija će biti usmerena u pravcu ostvarivanja primarnih ciljeva. Vaša kreativnost biće posebno naglašena i umetnički talent bi mogao doći do izražaja. Međutim, morate biti u stanju da razlikujete stvarnost od imaginacije. Moguće je da pokažete malo više nestrpljivosti nego što bi trebalo. Put kompromisa je garancija dobrog života. Očekujte realizaciju vaših nadanja u ovoj godini.

KARIJERA

vaga
Foto: Profimedia

Tokom godine neće biti posebnih prepreka u poslovnim projektima. Držite se vaše politike i pokušaja da se domognete onoga što vam zaista pripada. Sa kolegama i predpostavljenima pokušajte da napravite balans, makar vi to umete. Vi ćete predvideti sve probleme i zbog toga će vam se mnogi obraćati za pomoć. Sredinom godine moguća je stagnacija, ali krajem godine predstoji velika promena na ovom polju.

LJUBAV

2015. godina pruža mogućnost zbližavanja sa voljenom osobom. Na ovom polju predstoji znatno bolja komunikacija. Biće dosta romantike i ljubav će se osećati u vazduhu. Uzajamno poverenje i sreća pružaju vam sjajne mogućnosti za zajednički život. Pokušajte da izbegnete svoje posesivne izlivee ili ih makar zakamuflirajte da ne biste pokvarili ovo što vam planete nude. Pozitivan pristup će samo rasplamsati savršenstvo sklada. Otvaranje je mnogo važno u ovom periodu, iskažite sve što vam je na srcu.

FINANSIJE

Ovo je polje koje će tokom 2015. da stagnira. Period frustracija i nevolja na ovom planu biće veoma dominantan sredinom godine. Ovde je ključna reč strpljenje. Naporan rad i posvećenost biće prioritet u ovom periodu. Budite štedljivi i dobro osmislite plan troškova. Neke rashode bi mogli da previdite. Poslušajte savete prijatelja, jer vi ne možete biti sami u vreme finansijske nesigurnosti.

ZDRAVLJE

Vaš metaboljitam će iziskivati više energije. Planete će vas tokom godine štititi od ozbiljnijih zdravstvenih problema, mada povremene manje tegobe mogu se pojaviti. Ne forsirajte previše vaše telo i duh tokom godine.

PORODICA

Ovo će biti jedan od ne tako sjajnih frontova ove godine. Suočavaćete se sa brigama i strahovima u domaćinstvu tokom 2015. Neusklađenost na finansijskom nivou mogla bi da kulminira. Šanse za odvajanje i preseljenje mogu biti ponuđena opcija za mlađe pripadnike ovog znaka. Za one koji su u braku, neka što manje vremena provode u domu.

PUTOVANJA

Savršena godina za putovanja. Čak se otvara mogućnost ostavrivanja karijere u inostranstvu. Preporučuje vam se da tokom godine menjate mesto boravka.

 

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
25 Beograd