Skip to main content
Supermama

Devet razloga zbog čega ste baš VI supermama!

Foto: Profimedia
Pogledajte spisak stvari koje vas čine najboljom mamom na svetu.

Pre nego što na svet donesete najveći dar, pitate se da li ćete biti dobra i uzorna majka prema svom detetu, a istevremeno da li ćete imati vremena za sebe. Želite da budete supermama kojoj će sve da ide od ruke i koja će odlično da izgleda dok sve to radi. Žena koja ima najkulturniju u najlepše obučenu decu i supruga koji je voli, ceni i poštuje. Majka koja je neprikoosnovena u kulinarstvu. Sve žene teže da budu baš to – najbolja mama na svetu!

Želite da vaše porodične fotografije prikazuju savršenu porodicu u kojoj su svi srećni i nasmejani. Pitate se da li taj mit o supermami zaista postoji. Ko je ta žena I kako sve postiže?

Više ne morate da se pitate ko je to jer ste to VI. Ako ne verujete, zastanite na trenutak i razmislite o sledećim nadljudskim osobinama, baš vašim osobinama:

Supermama
Foto: Facebook

1. Možete da se okupate za manje od 5 minuta! Ko drugi to ume osim ko je naučio da žuri zbog deteta?

2. U stanju ste da prepoznate plač svog deteta i kada je 50 metara udaljen, iako je u blizini još stotinu dece koja se u glas bore za pažnju.

3. Čak i kada ste jako bolesni, uspevate da pružite svu potrebnu negu svojoj deci.

4. Vaši poljupci imaju magične moći da leče udarce i ogrebotine!

5. U stanju ste da brzinom svetlosti stižete da odvozite i dovozite decu na različite lokacije - od škole, do plesne i muzičke škole, sportskog kluba, a sve to u kratkim vremenskim razmacima.

6. Iako ste mnogo puta otišli u krevet sa osećanjem neuspeha, svako jutro pokušavate iznova!

7. U stanju ste da kuvate, pričate telefonom i nosite dete u isto vreme!

8. Možete da funkcionišete sa veoma malo ili ni malo sna.

9. Na svet ste doneli ljudsko biće! Odgajate ga, od njega pravite čoveka! Da li vam je potrebna bolja supermoć?!, navodi yumama.com.

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

SD astro

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd