fbpx
Skip to main content
mršavljenje

JELI STE PICU I PILI KOKA KOLU - NIJE PROBLEM: Ova devojka je skinula 12 kila OVIM KRATKIM IZAZOVOM

Foto: Facebook/Sergej MIhajlović
Da li ste spremni da probate?

Užurbani način života nam uništava zdravlje, dovodeći do nagomilavanja kilograma, pojačanog rada štitne žlezde i stresa. Dženi Šanks je posebno ludela zbog toga što nikako ne može da izdvoji vreme za fizičku aktivnost i pravljenje zdravih obroka.

Imala je 35 godina, a osećala se mnogo starije. Masne naslage su se same stvarale i lepile, a uskom odećom je pokušavala da ih sakrije i stegne.

VAŠA DRUGARICA MRŠAVI, VI NIKAKO A NA ISTOJ STE DIJETI: Evo zašto je to tako

Jedno jutro je ustala i shvatila da ne može više tako. Dostigla je težinu 74 kilograma. Odlučila je da se posavetuje sa bratom Ričardom, koji je svojevremeno bio na "12-week transformation challenge“ odnosno 12-nedeljnom izazovu mršavljenja. Bio je jako zadovoljan, pa je Dženi odlučila da proba.

U početku nije primećivala ikakve promene na telu, ali su prijatelji hvalili njen fizički napredak. Dženi kaže kako je baš svaki fitnes izazov svojevrsna životna škola. Za 12 nedelja je uspela da skine 12 kilograma i spala na 62 kilograma, a ono što je najvažnije u početku je imala 29 odsto masti u telu, a nakon vežbanja mast je smanjila na 14 odsto.

Za sve one koji ne mogu uveče da se iskontrolišu a da ne prelazogaje nešto, na linku OVDE saznajte koja hrana je uveče bezopasna. 

Dženi bi trebalo da bude inspiracija svim ženama koje misle da nemaju šanse da smršaju. 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
28 Beograd