fbpx
Skip to main content
Pol Gaskojn se ludira

LUD, STRASTVEN, VOLIMO GA: Pol Gaskojn se vraća fudbalu (FOTO/VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen/daveyellowcard
Englez koji umire u driblanju - koliko lud moraš biti da bi tako vozio bubamaru? Ako je jedinica za ludost Dragoslav Šekularac (DŠ), onda je Gaza lud jedan kilo DŠ!

Britanac, fudbalski stari fintaš, voleo je više od 'leba da na terenu dribla i da pravi spektakl u svakom smislu. Ludački temperament ga je gonio da u privatnom životu više i od driblanja i spektakla voli - viski. Ali i da juri sojke, i sve ono što uz skupe sojke ide. Baš je voleo!

Teška pijanstva, kokain, suze, razvod, pijanke, žurke, žene, zatvor, ludiranje, bulimija, opsesivno-kompluzivni poremećaj, sojke, agresija - sve u svemu, što bi "prost" čovek rekao "opšta kontuzija"! Zabavljao je medije svojom propašću, zabavljao je čitavo čovečanstvo. Šta drugo može i da radi jedan Pol Gaskojn, rođeni fudbalski zabavljač? Fintaš! Prerano i prečesto na ivici života, a znamo da se igra do bele.

Svi su ga gotovo otpisali, a on im je dobrovoljno i zdušno pomagao da ne budu u krivu. Bićemo eksplicitni, izvinite unapred zbog psovke - boleo ga je muški polni organ fintaški za sve živo i mrtvo. U Gazinom slučaju ne može se smisliti blaži eufemizam!

U zahvalnost što nas je poput klovna zabavljao, a da mi nismo ni marili što klovn plače, radujemo se što se vraća fudbalu i driblanju. Pol Gaskojn će raditi kao stručni komentator na britanskoj televiziji "BT Sport". On će se pridružiti Robiju Sevidžu (još jedan luđak) i Darenu Flečeru u njihovoj emisiji "Fleč i Sev" kao uvod u premijerligaški meč njegovih Sparsa i Čekićara. Totenhem VS Vest Hem, 22. februar!

Nadajmo se da je to i uvod u neka nova poglavlja u autobiografskoj knjizi "Gazini driblinzi"! Kad je on u pitanju nije fraza reći da je fudbal igra bogata preokretima. A život još bogatija...

Živeli Gazo! Još 100 godina...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari
Pošalji komentar
Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Clear sky
9 Beograd