fbpx
Skip to main content
pevacica

Turbo astro folk - Koja vas pesma pogađa

Foto: Profimedia
Proslavili ste Novu godinu, na repertoaru dobrog provoda za svaki znak zodijaka odabrali smo odgovarajuću pesmu, shodno karakternim osobinama znaka i emotivnim afinitetima. Da li smo pogodili, procenite sami.

OVAN

OK, klubska muzika i tehno zvuci su vaš izbor, ali kad se malo zađe u čašu, pa kad krene onaj izvorni osećaj, ne lažite, makar, sebe da uz Mirosla Ilića i ’’Polomiću čaše od kristala’’, ne prsne makar jedna od pomenutih.

BIK

Kad vas ponese emocija vi ste skloni da se predate alkoholu, umete u tome da preterate. Emocija i vino i vaš hedonistički nagon je namiren. Samo za vas Osvajači i ’’Vino crveno’’.

BLIZANCI

slušalice
Foto: Profimedia

Vi preferirate muziku 90-tih. Adaptirate se svim trendovima i slepo ih pratite. Pesma koja je vama namenjena je Ivan Gavrilović i ’’Dvesta na sat’’.

RAK

Emocije i suze vaša su glavna karakteristika. Kad vas uhvati sentimentalno raspoloženje, vi ne umete da stojite na svojim nogama i svaka ljubav je za vas fatalna. Toma zdravković – Dotako sam dno života.

LAV

Ono što bi savršeno opisalo jednog Lava to je sjaj, luksuz i glamur. Ima li bolje pesme koja će bolje opisati ovaj znak od pesme Karleuše (Lav) od ’’Ferari’’.

DEVICA

Idemo Device, Dragana Mirković je ako niste znali zapevala samo za vas ovu pesmu ’’Dobra sam devojka’’. I ne dozcolite da vas emocija obuzme pa da popijete neku preko vašeg limita.

VAGA

Koliko je bitan estetski efekat govori činjenica da pesme manje lepoih izvođača za vas ostaju neprimetne. Nije ni da biste slušali neki treš, ali Severina je sasvim prikladna da se srodite sa njom. Kako ni Bred Pit nije loš frajer, eto pesme za vas.

ŠKORPIJA

Destruktivna Škorpija ume da se podigne iy pepela, ovde je repertoar muzike u zavisnosti od raspoloženja. Luna i ’’Dupla Škorpija’’.

STRELAC

muzika
Foto: Profimedia

Vas ne drži mesto i vaš život čine putovanja. Ne možete dugo iydržati isti predeo i vas vuku daljine, a ko shvati shvatio je. Jasna Zlokić – Skitnica, pesma je koja apsolurno opisuje vas.

JARAC

Ako Bik voli novac da bi stekao svoj mir i yadovoljio hedonističku stranu, Škorpija ga treba da bi yadovoljila svoje hirove i imala slobodu iybora, vi ga prosto volite da bi ga imali. Astologija vas pozdravlja uz pesmu Novčanice – Turbo Suki.

VODOLIJA

Kako ste vi inovator novih projekata i ideja, takav je slučaj i sa muyikom koju slušate, osim ako je sami ne stvarate. Svetska scena očekuje vas sa nekim novim elektronskim hitom. Radioactive – Wlcome to the new age.

RIBE

Alkohola polava... svi oblici zavisnosti tiču se vas. Vi živite u svom svetu, prema tome, kompenyacija za realnoste je pesma Ace Pejovića.

 

 

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD astro

SD vesti

SD lepota

SD porodica

SD sex

SD zdravlje

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
27 Beograd