fbpx
Skip to main content
Vladimir Đorđević, Ognjen Amidžić i starlete

VODITELJI PORUČUJU STARLETAMA: Dalje USTA od "orlića"!

Foto: SD/ilustracija
Daju savete kako da sačuvamo zlatne fudbalere.

Starlete su sa oduševljenjem prihvatile vest o osvojenoj tituli omladinske fudbalske reprezentacije, a tim povodom su dale nevaljala obećanja. Nataša Šavija je obećala oralni seks "orlićima", dok je njena drugarica Atina Ferari rekla kako bi zadovoljavala Andriju Živkovića. Ove vesti su šokirale mnoge, što je nateralo pojedina TV lica da se oglase.

Voditelj emsijije "Bulevar" Vladimir Đorđević, koji je inače i sportski novinar smatra da bi najbolje bilo da se fudbaleri zatvore u rezvervat, kako starlete ne bi došle do njih. 

- Jedini način da ih zaštitimo je da one postanu časne sestre, što je nemoguće, ili da mlade fudbalere zatvorimo u rezervat da završe školu i tu treniraju fudbal. To bi bilo najbolje za njih, ali i za sve nas. Tako bi bili spaseni od menadžera i starleta, da sačuvamo normalnu generaciju. Starlete, dalje usta od naših "orlića" - poručio je Đorđević, a prenose domaći mediji.

Njegov kolega Ognjen Amidžić deli slično mišljenje i smatra da su fudbaleri dovoljno pametni da izbegnu starlete.

- Klinci se mogu lako zaštititi, ne sumnjam da imaju bolji izbor od starleta. Znam za tu Šaviju, ali nisam upućen šta je rekla Atina Ferari. "Orlići" mi deluju mudro, mislim da neće pasti pod njihov uticaj. Lako će se oni izboriti s tim - izjavio je voditelj.

S obzirom da su fudbaleri najavili starletama da se pripreme, videćemo da li će ispasti mudri, kao što kaže Amidžić.

 

SD vip

SD parovi

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
19 Beograd