fbpx
Skip to main content
Rus zabija eksere

ZVERINA: Pogledajte ČIME ovaj Rus zabija eksere, ostaćete u ČUDU! (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen/gillout.com
Slobodno možemo da ga zovemo Herkules.

Postoje neki muškarci koji nikako nisu rođeni za majstorisanje. Njima dati čekić u ruke je gore nego pustiti šestogodišnjaka da vozi auto. 

Ipak, postoje i oni kojima je alat kao desna ruka (ne budite bezobrazni, mislimo na pravi alat!). Mogu ni od čega da naprave svašta, i odlični su u tome. 

Upravo takav je i ovaj kršni Rus, kome nije dovoljno što je dobar majstor, već mora da pokaže i drugu svoju veštinu, a to je zakucavanje eksera GOLIM RUKAMA. Zvuči bolno? Verujemo i da jeste. 

Pogledajte kako on to radi...

KOJI KRALJ: Lični trener se ugojio 30 KILOGRAMA, a sve iz OVOG genijalnog razloga! (FOTO)

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Bogoslov Svetlana Šćekić 's picture

Bogoslov Svetlana Šćekić

Taj hrabri vitez Rus ima čelik kosti i zlatnu krv!Sa čekićem sam 30g radila,jer se u lijevu ruku drži kiveta mesing teška,ali desnom rukom se iskucava proteza,zubi, koji su u gipsu i nikad nisam slomila protezu,mora bit jako precizan a dugo držanje teškog metala i lupam u moju šaku,jer nema drugog načina,proteza bi se polomila.Jest da sam nježna ali jaka imam zlatnu krv i čelik kosti i ogromno smirenje,savršeno sve uradim!Probila mi greda od 50kg lijevu šaku,trpela bol mjesec dana i desnom radila i ne kod lekara, evo šaka zdrava!Ruskinja sam!!!

0 | 3

SD lepotica noći

SD ludo burazeru

Vremenska prognoza
Mist
3 Beograd