fbpx
Skip to main content
Pozivnica za predstavljanje novog Epla

STIŽE AJFON 8 I NEMA "HOME" DUGME: Objavljeni detalji - datum, dizajn ekrana, nove opcije...

Foto: Twitter
Sve je spremno.

Kompanija "Epl" (Apple) je za 12. septembar zakazala predstavljanje najočekivanijeg "ajfona" (iPhone) u poslednje vreme. Novi "iPhone 8" sa potpuno novim dizajnom ekrana od ruba do ruba, OLED zaslonom, skeniranjem lica i bez "home" dugmeta trebalo bi da obeleži novu eru u razvoju "iPhonea", 10 godina nakon lansiranja prvog modela.

Da li ste SKORO bili na Jutjubu? Stigao NOVI dizajn sajta za gledanje video klipova (FOTO)

Ajfon
Foto: Profimedia/ilustracija

Odabranim osobama su pozivnice za ovaj događaj poslate sinoć, a na njima se "Epl" hvali kako se sada s novinarima može susresti "u svojoj kući". Biće ovo, dakle, prva prezentacija nekog proizvoda koja će se održati u novoj konferencijskoj dvorani nazvanoj "Stiv Džobs teatar" u sklopu takođe novog sedišta kompanije, kampusa "Epl park". Događaj će početi u 19 sati po ovdašnjem vremenu.

Pozivnica za predstavljanje novog Epla
Pozivnica za predstavljanje novog Epla
Foto: Twitter

Osim mesta i vremena događaja, ova pozivnica ne otkriva gotovo ništa više. Iako smo navikli na kriptične poruke unutar "Eplovih" pozivnica, ovoga puta u grafičkom rešenju ne možemo pronaći ništa što bi dali bilo kakvu naznaku o sadržaju konferencije. U šarenom "Eplovom" logotipu nalazi se silueta nečega što može, a i ne mora, biti novi "iPhone" – i to je, nažalost, sve.

Osim "iPhonea 8", 12. septembra će biti predstavljeni i "iPhonea 7S" i "7S Plus", "Apple Watch" treće generacije s LTE povezivošću, a moći će da se vidi i službena najavu "HomePod" zvučnika, "Apple TV" s podrškom za 4K, a možda i poneko iznenađenje u maniru Stiva Džobsa. Prenos uživo biće dostupan na ovom linku.

 

Pročitajte i:

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd