fbpx
Skip to main content
rad od kuće

Kompanija Fujitsu prelazi na rad od kuće

Foto: Profimedia/ilustracija
Lepo...

Tehnološka kompanija Fujitsu saopštila je da će usled poslednjih dešavanja u vezi pandemije Korona virusa prepoloviti svoj kancelarijski prostor u Japanu, jer se kompanija prilagođava “novoj normali”. Kažu da će program “Work Life Shift” ponuditi neviđenu fleksibilnost za svojih 80.000 radnika u zemlji.

Sličan potez desio se i u Twitteru

Za sada, Fujitsu navodi da će radnici moći da rade fleksibilne sate, a rad od kuće biće standardan gde god je to moguće. Ova najava dolazi nakon skorašnje objave Twittera, gde je navedeno da će Twitter u budućnosti većinski funkcionisati sa radom od kuće. U objavi koju je Fujitsu poslao BBC-u, rečeno je da će uvesti novi način rada koji će omogućiti veću produktivnost i kreativnost, koja će podstaći inovacije i pružiti nove vrednosti kupcima i društvu.

Epl ima ideju za staklenu tastarutu

Epl ima ideju za staklenu tastarutu

Svi proizvođači automobila "tonu", a Tesla odoleva

Svi proizvođači automobila "tonu", a Tesla odoleva

Od sada je Jutjub TV skuplji

Od sada je Jutjub TV skuplji

Prema inicijalnom planu, zaposleni će početi da rade na daljinu kako bi postigli radni stil koji njima odgovara u skladu sa fleksibilnim korišćenjem vremena, ali i u odnosu na sadržaj posla, poslovnim ulogama i načinom života. Kompanija će omogućiti zaposlenima da biraju gde će raditi, bilo da je to od kuće, u velikom korporativnom centru ili u habovima. Fujitsu veruje da će ova povećana autonomija zaposlenima pomoći da poboljšaju svoje performanse i produktivnost.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
31 Beograd