fbpx
Skip to main content
Baldurs Gate 3

SREĆA, SREĆA, RADOST! Najavljen Baldur's Gate 3! Legendarni RPG se ponovo vrti! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/ LarianStudios
Doduše, neće skoro...

Pre nekoliko dana je Larian Studios, razvojni tim poznat igračima po igri "Divinity Original Sin" i njenom nastavku, na novim stranicama stavio sliku s rimskim brojem tri. Mnogi su tada pomislili da se radi o Divinity: Original Sin 3, a u srtvari spremaju Baldur's Gate III, treći nastavak u kultnom RPG serijalu koji na PC-u miruje od daleke 2001. godine.

POLAKO PRESTIŽU FEJSBUK! Kineska aplikacija OSVAJA SVET, i klinci u Srbiji je vole! (VIDEO)

POLAKO PRESTIŽU FEJSBUK! Kineska aplikacija OSVAJA SVET, i klinci u Srbiji je vole! (VIDEO)

Potvrda je stigla danas za vreme prezentacije koju je održao Google. To je bila prva igra koju je Google odlučio da pokaže, ali zasad nije poznato mnogo detalja.

Iako će grad Baldur's Gate biti prisutan u igri, igrači neće moći da ga u celosti istraže, već će se pozabaviti novom pričom koja se odvija u trenutnom razdoblju Forgotten Realmsa. Kao i u prve dve igre, upravljaćete grupom junaka koja će se sastojati od raznolikih ličnosti s različitim motivacijama, a borba će koristiti "Real Time With Pause" sistem. Ipak, Larian želi da ubaci nešto svoje, pa su tako uz moto "Gather Your Party" odlučili da nova Baldur's Gate igra ima kooperativni mod i multiplayer, tako da će zainteresovani igrači moći da igraju s prijateljima.

Nažalost, o datumu izlaska, ni približnom, nema nikakvih informacija, nego je osnivač "Lariana" Sven Vinke rekao da će igra izaći "kada bude gotova". 

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
13 Beograd