Skip to main content
whatsapp

VAŽNO! Na WhatsApp-u će vam stići OVA PORUKA! Evo šta NE SMETE URADITI da ne biste uništili telefon

Foto: Profimedia
Oprezno!

"WhatsApp" je postala jedna od najpopularnijih aplikacija za dopisivanje i koristimo je gotovo svi, ali neće vam biti drago čuti kako se na njoj pojavila svojevrsna opasnost za sve korisnike.

Naime, kako piše Mirror, sadržaj poruke koju biste mogli primiti tvrdi da postoji videozapis koji se zove "Martinelli" te da će vam hakovati mobilni telefon ako ga otvorite. Takođe, u poruci se navodi i da će vam se nakon otvaranja tog video zapisa pokvariti vaš smartfon i kako neće biti šanse za njegovu popravku.

Ajfon će uskoro biti ZABRANJEN u Nemačkoj?

Kako nisu pronađeni nikakvi dokazi o postojanju tzv. "Martinellijevog zapisa", ispada da prava opasnost leži u onome što sledi. Naime, u nastavku poruke iznesen je savet da ažurirate svoju verziju "WhatsAppa" u verziju nazvanu "WhatsApp Gold", a tu se zapravo nalaze pravi virusi.

WhatsApp
Foto: Profimedia

"WhatsApp Gold" kako se navodi, nudi najnovije opcije, poput mogućnosti snimanja video četa, slanja 100 fotografija odjednom i brisanja poruka nakon što ih pošaljete.

Prava istina je da verzija "WhatsApp Gold" ne postoji, postoji samo jedna verzija "WhatsAppa" i to upravo ona kakvu svi znamo.  Link koji vodi na stranicu za ažuriranje zapravo je pun zloćudnih virusa koji bi vam mogli uništiti mobilni telefon.

Iako korisnici još od 2016. godine prijavljuju probleme s porukama u vezi s posebnim, ograničenim izdanjem "WhatsApp Golda" opreza nikad dosta.

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 0 Pogledaj sve komentare

SD vesti

Vremenska prognoza
Clear sky
28 Beograd