fbpx
Skip to main content
sperma

Gutanje sp*rme ima neverovatne posledice za ženu! A evo i šta se događa ako muškarac proguta svoju

Foto: Profimedia
Dame, morate paziti...

Gutati spermu nije ništa manje opasno od njenog zadržavanja u ustima i pljuvanja ili od samog oralnog seksa.
Da li je zdravo gutati spermu?
Sperma je puna proteina, minerala (cink kalcijum), neke fruktoznih šećera i ostalih hranljivih sastojaka.Ima malo kalorija, i savršeno je bezbedno progutati spermu ako partner nema bolesti i bakterije.
Druga stvar je njen ukus ,većini žena se on ne sviđa i zato je krajnja tačka do koje idu svršavanje u usta pa pljuvanje. Većina žena izjavljuje da im ukus sperme u ustima ne smeta naročito, čak da im i prija, ali im je prilično neprijatno da je progutaju. Sperma ima gorko slani ukus i sadrži kiseline koje mogu biti neprijatne za nečiji želudac.

Da li je zdravo gutati sopstvenu spermu? Možete bezbedno da progutate sopstvenu spermu. Ne možete da dobijete bolest od sebe,već samo od drugih ljudi.

Prilika za zaradu, ljudi! Gastarbajter iz Teslića nudi 3.000.000 dinara da mu nađete ženu - samo 2 uslova

spermatozoid
Foto: Profimedia

Neki ljudi imaju bolesti, pa možete da dobijete gonoreju, sifilis, herpes, hlamidiju i genitalne bradavice od drugog lica. Sve ove bolesti (osim herpesa i kondiloma) mogu se uspešno izlečiti antibioticima, ali je neprijatno i nezgodno otići lekaru zbog njih.
Da li se zbog gutanja sperme može zatrudneti?
Sperma silazi u stomak, gde se vari sa svom drugom hranom. Ne postoji prolaz koji povezuje stomak sa jajnicima. Ne može se zatrudneti od gutanja sperme. Ako partner nema polno prenosive bolesti, gutanje sperme je savršeno bezbedno. Ako žena planira da ima bebu sa tim čovekom gutanje takođe može da snizi šansu pobačaja. S obzirom da njeno telo može da prepozna antigene u spermi možete smanjiti mogućnost neodgovarajućeg imunološkog odgovora.

KADA DOŽIVITE VRHUNAC TAD KREĆE NIZBRDICA: Sam s*ks nekad nije vredan osećanja posle njega

Duboko grlo
Foto: Profimedia

Ne prati zube pre ili posle oralnog seksa. Pranje može da izazove blago krvarenje desni ostavljajući ih otvorene za infekcije.

Oralni seks bez kondoma može da dovede do nekoliko bolesti ako je muškarac zaražen, bez obzira da li imate kontakt sa spermom.

Ako je muškarac zdrav, sperma vam apsolutno neće nauditi na bilo koji način. To je u svakom slučaju 95% vode.U stvari, ako je čovek zdrav, ima mnogo mnogo manje bakterija u spermi (skoro niko, zaista) nego u njegovoj pljuvački, tako da gutanjem sperme žena ima manje verovatnoće da će izazvati neki problem nego dubokim poljupcem sa jezikom.

MISLITE DA SRPKINJE IMAJU VELIKE GRUDI? Evo na kom su mestu na svetu... ispred su čak i HRVATICE

Lizalica
Foto: Profimedia

Da li je gutanje sperme normalno ?

Gutanje sperme nije nužno negativan akt; seksualne norme razlikuju od osobe do osobe. Jedna osoba je za, druga protiv. Da li je to ono što čini da se i muškarac i žena osećaju srećno i prijatno? Ako jeste zašto da ne.
U svakom slučaju ako se radi o osobama koje su duže u vezi i koje se već duže ljube slobodno se može probati. Ako je ukus sperme neprijatan ženi onda slobodno to treba da kaže partneru.

Zanima vas o ČEMU žene razmišljaju dok masturbiraju? Konačno ZNAMO odgovor

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
nomino's picture

nomino

Znaci Srpkinje bacite se na gutanje sperme. Zdravo a ne goji, a i ne mozete da ostanete trudne.

7 | 1

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
13 Beograd