Skip to main content
Zorana Đokić

Nakon Zoraninih optužbi da ju je SILOVAO oglasio se i sveštenik: Evo šta je rekao!

Foto: TV Happy pnintscreen/Parovi
Istina je konačno isplivala na videlo.

Sveštenik Slavko Maksimović, kog je učesnica "Parova" Zorana Đokić optužila da ju je silovao kada je imala 14. godina odlučio je da o svemu progovori. 

On tvrdi da Zoranu Đokić nije ni takao, te da je pravedno oslobođen optužbi pred sudom u Brčkom.

- To je završena stvar, ne bih da komentarišem više to. Od toga što ona navodi ništa nije bilo. Daleko sam trenutno, ne bih mogao da razgovaram više na tu temu. Nije tačno da sam je zlostavljao i da sam je silovao. To su sve spekulacije i ne želim da pričam o tome - prenosi "Alo" izjavu Maksimovića, koji se navodno nalazi u Sloveniji u poseti kod prijatelja.

RIJALITI NE MANIPULIŠE MNOME: Aleksandra Subotić ODSEČNO odgovorila na prozivke

Na pitanje da li je zbog toga raščinjen 2010. godine, samo godinu dana nakon što je bio optužen, Slavko kaže:

- Ne želim da govorim ni o tome. To je moja privatna stvar, koja nije za javnost.

Zorana Đokić
Foto: Youtube printscreen/Parovi TV HAPPY

Maksimović kaže da je sud doneo ispravnu odluku i oslobodio ga, a da Zoranina izjava kako ju je lizao, svlačio, pipkao i vodio u vikendicu nije dokazana.

- Dokazano je da sam nevin i to je završena priča. Lepo vas molim da ne pišete o tome. Ginekolog je na sudu potvrdio da nije silovana.

Na pitanje kako je to moguće kada su nestali nalazi Zoraninog ginekološkog pregleda, na koji je otišla odmah nakon navodnog silovanja Maksimović je odgovorio:

"ZBOG ANICE I BOKALA VINA, ZAPALIĆU KRAJINU DO KNINA..." Sporni stihovi koštaće Tompsona nastupa u OVOJ zemlji

- Jesu nestali nalazi, ali ostali su spisi. Upisano je u zapisnik sve što je stajalo u nalazima, tek nakon toga su nalazi nestali. Čitavo suđenje je završeno i ne znam zašto se još priča o tome.

Revoltiranog Slavka je u jednom trenutku razbesnela konstatacija da samo onaj ko je kriv ne želi da priča na bolnu temu.

Zorana Đokić
Foto: TV Happy printscreen/Parovi

- Ako vam je lakše, kriv sam. Proglašavam se krivim. Je l' vam lakše sada?! Doviđenja! - poručio je Maksimović sagovorniku iz "Alo"-a.

Podsećanja radi, Zorana Đokić je kroz suze u rijalitiju ispričala kako ju je sa 14 godina silovao sveštenik kada je otišla u crkvu da traži novac za školski pribor (detaljnije možete pročitati OVDE).

Ona je ispričala da je Maksimovića optužila, ali da je ubrzo završila u domu za nezbrinutu decu i da ju je majka naterla da potpiše oslobađajuću presudu za Slavka. Zorana tvrdi da je njena majka zauzvrat dobila krov nad glavom i 25.000 evra.

 

Pročitajte i:

+ Pošalji komentar 1 Pogledaj sve komentare
Kaca's picture

Kaca

Dokazano da je nevin, ili nije dokazano da je kriv? To su dve potpuno razlicite stvari.

0 | 0

SD ludo burazeru

SD lepotica noći

Vremenska prognoza
Mist
10 Beograd