fbpx
Skip to main content
Maradona i Sale

SALE ĐORĐEVIĆ JE SRPSKI MARADONA: Obojica su postali IDOLI nacija posle poteza koji su zacelili RATNE rane (VIDEO)

Foto: MN Press
Zanimljivo.

Dijego Armando Maradona je umro u 61. godini i ostaće upamćen kao jedan od najboljih fudbalra koji je ikada hodao zemljom. U rodnoj Argentini je dobio status idola kada je 1986. osvojio titulu prvaka sveta, ali pre svega kada je u četvrfinalu dao dva antologijska gola Engleskoj.

OSTANI KOD KUĆE I UŽIVAJ – Častimo te sa 1.500 RSD i 200 spinova!

OSTANI KOD KUĆE I UŽIVAJ – Častimo te sa 1.500 RSD i 200 spinova!

ISPLIVALA DUGO ČUVANA TAJNA: Maradona je zbog Zvezde ZAMALO završio u klubu koga se Delije odlično sećaju

ISPLIVALA DUGO ČUVANA TAJNA: Maradona je zbog Zvezde ZAMALO završio u klubu koga se Delije odlično sećaju

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Bog fudbala je vozio Zastavu 128 (FOTO)

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Bog fudbala je vozio Zastavu 128 (FOTO)

Napoli je počeo da štuca, izgubio je i od Milana, i prestigla ga je na tabeli Roma, koja mu večeras (20.45) dolazi u goste. Šansa je ovo da se Napolitanci na stadionu Dijego Armando Maradona ponovo uzdignu. Kvota na keca je 2,25, iks je 3,45, a dvojka 3,15, dok je kvota na 3+ 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napoli – Roma.

Jedan od njih je čuvena "božija ruka", a drugi je neponovljivo remek delo. Loptu je primio na svojoj polovini, a zatim kao na igrici nanizao sve, čak i legendarnog Pitera Šiltona i postigao gol. Ono što je bitno, je što je taj gol bio protiv Engleza, a zašto, pa zbog rata oko Foklandskih (ili Malvinskih kako ih Argentici zovu) ostrva. Tamo  su Britanci porazli Argentince samo četiri godine ranije i tako u svom posedu ostavili ostrva udaljena više hiljdada kilometara od svoje teritorije, a koja se nalaze odmah pored Argentine.

Kada se pogleda Srbija poređenje sa ovim golom je trojka Aleksandra Đorđevića protiv Hrvatske 1997. Bilo je to samo dve godine pošto su naša bivša braća proterala preko 250 hiljada Srba sa svojih ognjišta. Ta trojka je svima onima iz Knina, Kistanja, Petrinje, Obrovca, Donjog Lapca, Benkovca, Kostajnice, Dvora i ostalih gradova tadašnje Krajine izbegli bila kao melem na ranu. Isto kao i Argentincima posle rata na Melvinskim ostvrvima.

Tako je Sale postao srpski Maradona.

 

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

SD ostali sportovi

Vremenska prognoza
Clear sky
7 Beograd