fbpx
Skip to main content
Vanja Udovičić

PRPREME ZA OI: Udovičić posetio strelce Srbije

FOTO: Ministarstvo omladine i sporta
Cilj medalja u Tokiju.

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić posetio je danas najbolje srpske reprezentativce u streljaštvu, koji su u pripremnom ciklusu za Olimpijske igre u Tokiju.

MOZZART DAJE NAJVEĆE KVOTE NA SVETU: Bajern 2,60, Roma 1,76, Monako 1,60!

MOZZART DAJE NAJVEĆE KVOTE NA SVETU: Bajern 2,60, Roma 1,76, Monako 1,60!

ĐOKOVIĆ NAJAVIO VELIKO IZNENAĐENJE: Ana Ivanović stiže na WTA turnir u Beogradu

ĐOKOVIĆ NAJAVIO VELIKO IZNENAĐENJE: Ana Ivanović stiže na WTA turnir u Beogradu

POTVRĐENO IZ RSS: Srpske rukometašice imaju novog selektora (FOTO)

POTVRĐENO IZ RSS: Srpske rukometašice imaju novog selektora (FOTO)

Kako je saopšteno, strelci Srbije i Udovičić razgovarali su direktno i otvoreno o svemu važnom za njih i na strelištu, ali i van njega, kao i o svim budućim planovima i potrebama na putu ka najvišem cilju ovog leta - olimpijskim medaljama za Srbiju.

Pre večitog derbija u sredu, Zvezda ima zadatak da danas (17.00) nastavi seriju pobeda na gostovanju Napretku u Kruševcu i mirno sačeka najvećeg rivala. Kvota na dvojku je 1,13, a na Sigurnu pobedu (trijumf bez primljenog gola) 1,68. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Napredak - Zvezda.

- Šampionske medalje stvaraju samo timovi koji su odlučni i jaki, koji ne staju pred izazovima i veruju da i znaju i mogu da stignu do cilja. Svaki detalj je važan, a neretko i odlučujući i zato smo tu da direktno komuniciramo o svemu i svakodnevno. Naši reprezentativci u streljaštvu su rešeni, motivisani, vredni i posvećeni, a mi smo tu da im pružimo svu moguću podršku, i na terenu, ali i van njega, da kada je najvažnije imaju mirnu ruku i hitac koji pogađa metu - rekao je Udovičić.

Dodaje se da Ministarstvo omladine i sporta i kroz nikad veću finansijsku podršku sistemu sporta nastoji da pruži najbolje uslove našim olimpijcima i onima koji se tek bore za osvajanje kvote za Tokio, a ministar i lično i neposredno da pruži dodatnu motivaciju i podstrek, kao i da prenese i svoje sportsko olimpijsko iskustvo našim sportistima, jer za najsjajnija odličja uslov je tim koji je zajedno svakog dana i u svemu.

 

SD ostali sportovi

SD fudbal

SD košarka

SD treće poluvreme

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
1 Beograd