Skip to main content
Toni Đerona

RASPAD SRBIJE PROTIV FRANCUSKE: Đerona objasnio šta je uzrok tome

Foto: MN Press
Očajna igra Srbije.

Rukometna reprezentacija Srbije završila je učešće na Evropskom prvenstvu. Bolji od Orlova bili su Francuzi sa 29:25 (16:7) u trećem kolu grupe "C". Rezultat je daleko bolji po izabranike selektora Srbije Tonija Đerone, jer su se Francuzi na kraju opustili i dopustili da prime šest vezanih golova i tako od 29:19 stigne do pristojnog poraza.

FRANCUZI DEMONSTRIRALI SILU: Kraj Evropskog prvenstva za Srbiju

FRANCUZI DEMONSTRIRALI SILU: Kraj Evropskog prvenstva za Srbiju

KAPITENA VERUJE U ORLOVE: Ovo je početak bolje Srbije

KAPITENA VERUJE U ORLOVE: Ovo je početak bolje Srbije

KATASTROFA ZA SRBIJU! Orlovi ipak bez Petra Nenadića napadaju Francusku

KATASTROFA ZA SRBIJU! Orlovi ipak bez Petra Nenadića napadaju Francusku

- Nakon tri odbrane Žerara, primili smo tri gola. Pokušali smo da igramo i sa igračem-golmanom. Pokušali smo da nađemo rešenja za igru unutar šest metara, ali on je izvanredno branio, čak devet puta u prvom poluvremenu. Tim se tada "raspao". Pokušali smo da se vratimo u drugom poluvremenu, da pokažemo ljudima kako želimo nastaviti sa borbom. Pokazali su zašto su olimpijski šampioni. Moramo da nastavimo sa radom, i nadam se da nas u narednim aktivnostima, kovid neće "ubiti" kao ovog puta - ocenio je Đerona.

Selektor se osvrnuo i na učešće "Orlova" na Evropskom prvenstvu.

- Bilo je dobro iskustvo. Treba nam više toga, kao što smo pokazali danas. U našem timu, samo su sedmorica igrača igrali evropska takmičenja sa svojim klubovima. Ovo nije dovoljno, moramo da radimo mnogo više. Trebalo je da igramo više mečeva, ali pripreme su nam otežane zbog haotične situacije sa korona virusom. Nisu problem igrači koji su pošli sa nama, nismo imali dovoljno vremena da radimo sa njima - zaključio je Toni Đerona.

 

Najnovije vesti iz sporta pročitatjte OVDE.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivona Dadić, sedmobojka iz Austrije

 

Vremenska prognoza
Clear sky
26 Beograd