Utorak 19. mar 2024.
Ulaz

JP Gradsko stambeno i ove godine organizuje nagradni konkurs za izbor NAJLEPŠEG ULAZA Beograda

Konkurs traje do 07.09.2018.godine, a prijave može poslati bilo ko od stanara zgrade

Sa željom da nagradi najsložnije i najvrednije sugrađane i time podstakne ostale da slede njihov primer, JP „Gradsko stambeno“ i ove godine organizuje nagradni konkurs za izbor najlepšeg ulaza Beograda.

Zadovoljstvo nam je da osmu godinu zaredom, danas, na Svetski dan komšija, simbolično najavimo početak konkursa „Najlepši ulaz 2018.“, kažu u „Stambenom“. Ističu da je cilj ovakvih akcija podizanja svesti svih sugrađana o značaju brige o zajedničkoj imovini, te da je njihovo zadovoljstvo što svaka godina sa sobom donosi sve veći broj prijavljenih učesnika.

Ta činjenica, daje nam posebnu podršku da u narednom periodu damo još više prostora sugrađanima i komšijama da se prijave i prezentuju izgled svoje zgrade, na kojoj su predano radili, i time pokažu da se dobrim međuljudskim odnosima može urediti zajednički životni prostor.
Pravo na učešće imaju korisnici usluga JP „Gradsko stambeno“ koji se nalaze u sistemu održavanja ovog preduzeća. 

Ulaz

Konkurs traje do 07.09.2018.godine, a prijave može poslati bilo ko od stanara zgrade.

Formular za prijavljivanje svi zainteresovani mogu preuzeti sa zvanične internet prezentacije JP „Gradsko stambeno “, www.stambeno.com , u prostorijama Direkcije preduzeća u Danijelovoj ulici broj 33 u Beogradu, kao i na svim radnim jedinicama ovog društveno-odgovornog preduzeća.

Stručna komisija preduzeća će lično posetiti sve ulaze, i nakon detaljnog pregleda doneti odluku o najlepšem.

Stambene zajednice ulaza koji dobiju najviše ocene, dobiće plaketu „Najlepši ulaz 2018“ kao simboličan poklon, a ovogodišnja glavna nagrada biće led rasveta, odnosno video nadzor. Na Svetski dan stanovanja 02.10.2018 godine, biće organizovana dodela pobedničkih nagrada, a na zvaničnoj internet prezentaciji preduzeća biće objavljena adresa pobedničke zgrade nešto ranije, 26. septembra u 13 časova.

Kao društveno odgovorno preduzeće, ovom i sličnim akcijama želimo da pokažemo koliki je značaj saradnje i pomaganja komšija koji svojim trudom mogu da menjaju okruženje nabolje. JP “Gradsko stambeno” se unapred zahvaljuje onima koji svojim učestvovanjem doprinose promociji i važnosti same akcije, zaključuju iz ovog preduzeća koje svakodnevno brine o 14 000 stambenih zgrada u Beogradu.

Vremenska prognoza
Clear sky
4 Beograd