fbpx
Skip to main content
Pedofil

Posle poruke "Znam da je beba ali slikaj je golu", na Fejsu se pojavilo nešto što će vas dodatno UPLAŠITI

Foto: Printscreen
Uznemirujuće

Na Fejsbuku postoje čak tri profila sa istom slikom i istim imenom i prezimenom čoveka koji je jutros priveden zbog sumnje da je slao zastrašujuće poruke majci malog deteta i tražio da devojčicu slika golu.

Nova saznanja o ubistvu Jelene Marjanović! Dovedeno u pitanje SVEDOČENJE JEDNE OSOBE

Uhapšeni je nakon saslušanja pušten na slobodu, a reč je, kako je tužiteljka izjavila, "bolestan čovek, sa smetnjama u razvoju". Utvrđeno je da postoji krivično delo, ali nije određeno još koje je jer, kako kaže tužiteljka, "nije pronađena osoba kojoj je slao poruke, a ukoliko se ona javi, može da dobije prijavu zbog uznemiravanja".

Profil sa kog su slate poruke je ugašen, ali se na Fejsbuku postoje još tri profila sa istim imenom i prezimenom i slikom čoveka koji je jutros uhapšen. Za sada nema zvaničnog saopštenja nadležnih institucija o ovim profilima, kao ni informacije da li su majke i sa tih profila dobijale slične poruke.

"Više ga ništa ne boli": Pre mesec dana se oženio, onda je umro od raka, a PORUKA MAJKE slomiće vam srce! (FOTO)

Profili
Foto: Facebook/Printsreen

Podsetimo, Igor Jurić, otac ubijene Tijane Jurić, upozorio je javnost putem interneta na veliku opasnost, tačnije na muškarca koji vrbuje korisnike društvenih mreža koji imaju decu, bebe, te od njih zahteva mu šalju fotografije nagih mališana.

Post koji je Jurić objavio je posebno jeziv, jer se u njemu tačno vidi prepiska i koliko daleko pomenuta osoba je spremna da ide kako bi zadovoljila svoj bolesni um, a ono što je još strašnije, ovaj muškarac je samo jedan u nizu.

- Dobili smo mnogo poruka gde prijavljujete ovog čoveka. Hvala vam na tome. Ne ulazite u komunikaciju i ne dovodite sebe u opasnost. Želim da znate, preko naših lažnih profila u kontaktu smo sa mnogo ovakvih ljudi, na žalost. Sačuvajte prepisku, blokirajte, prijavite. Čuvajte svoju decu.

Sve poruke koje je dobila majka možete videti na priloženoj fotografiji:

Poruke pedofila
Foto: Printscreen

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Mist
1 Beograd