fbpx
Skip to main content
Sahrana Irene

Beli pokrov preko njenog tela, a Irena u venčanici: Potresni prizori sa sahrane (FOTO)

Foto: Srbija Danas / Saša Džambić
Pretužno

Irena Zlatković (29) i Veljko Radisavljević (33) koji su nastradali u saobraćajnoj nesreći u Crnoj Gori, biće sahranjeni danas jedno pored drugog na groblju u Velikoj Plani. Tela mladih sinoć su stigla u rodni grad, a nesrećna devojka će, po želji porodice, biti sahranjena u venčanici.

Moja Irena i njen Veljko... SLIKA koju je Irenin otac objavio uoči sahrane svoje ćerke KIDA DUŠU (FOTO)

Cela zgrada je izašla da dočeka Irenino telo, a reči na njenoj umrlici će vam slomiti srce (FOTO)

Sanduk sa Ireninim telom trenutno se nalazi u kapeli u Velikoj Plani gde se porodica i prijatelji opraštaju od mlade devojke koja je tragično nastradala. Sanduk u kom će biti sahranjena Irena je braon boje, a Irena će prema rečima njene majke odevena u venčanicu.

- Imali su planove, ali život je nepredvidiv, ovo je težak i bolan način kraja života za nas. Razmišljala sam o mojoj Ireni i odlučila da je ne sahranimo u haljini, već u venčanici kakvu je ona želela, a koju nam je vlasnica prodavnice poklonila. Mi smo joj dali simboličnu sumu novca – kaže majka studentkinje.

U kapeli je muk, svi ćutke odaju poštu tragično nastradaloj Ireni. Otac Momčilo i majka nadežda primaju saučešće, a na njihovim licima vidi se tuga i bol za izgubljenim detetom.

Podsetimo, Irena je bila apsolvent Medicinskog fakulteta, u Crnu Goru je otišla da radi u hotelu tokom sezone, da bi pomogla roditeljima koji su nezaposleni i bratu, svršenom studentu Pravnog fakulteta koji takođe nigde ne radi.

Veljko, koji je sa njom bio u vezi mesec i po dana došao je u Budvu da je obiđe. Pre kobnog sudara bio je na plaži Trsteno sa društvom, pozajmio je motor od prijatelja, njime je trebalo da Irenu odveze do Budve. Pošto se nije javljao na telefon ni posle pola sata, kada je uveliko trebalo da su stigli, njegovi prijatelji su pošli peške za njima i naišli na jeziv prizor, Veljka i Irenu poginule u udesu.

Još uvek su nejasne okolnosti u kojoj je dvoje mladih Planjana izgubilo živote u sudaru motora sa "golfom" mojkovačkih tablica. Zamenica osnovnog državnog tužioca u Kotoru Ljiljana Milić odredila je zadrđavanje od 72 sata vozaču "golfa" Miletu Šutoviću , a istraga bi trebala da utvrdi kako je došlo do kobnog sudara. Ono pto dodatno otežava posao istražnim organima je činjenica da je u momentu nesreće na putu Trsteno - Ploče bila velika gužva.

 

Pročitajte i:

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
-2 Beograd