fbpx
Skip to main content
Mika Aleksić

Milena Radulović pored Mike Aleksića: Isplivala fotografija iz 2013. godine (FOTO)

Foto: YoutubePrintscreen/Studio B/Prva TV
U javnosti se pojavila fotografija iz 2013. godine.

Isplivala fotografija koje je nastala tokom juna 2013. godine, a na njoj je zabeležen završetak kursa u školi glume Miroslava Mike Antića. 

Gradonačelnik Gračanice: Hvala Meridianu što je spasao najugroženije

Gradonačelnik Gračanice: Hvala Meridianu što je spasao najugroženije

MIKA ALEKSIĆ SNIMAO SILOVANJA: Ubeđivao je žrtve da tako "vežbaju" erotske scene!

MIKA ALEKSIĆ SNIMAO SILOVANJA: Ubeđivao je žrtve da tako "vežbaju" erotske scene!

OD DECE DO RODITELJA? Mika Aleksić radio za Državnu bezbednost: Preko mališana iz škole dolazio do informacija

OD DECE DO RODITELJA? Mika Aleksić radio za Državnu bezbednost: Preko mališana iz škole dolazio do informacija

Podsetimo, glumica je u ispovesti rekla da se prvi napad odigrao novembra 2012. godine, dakle nekoliko meseci pre nastanka ove fotografije.

Na slici je i Milena Radulović koja je optužila poznatog reditelja Miroslava Miku Aleksića za silovanje.

Mika Aleksić i Milena Radulović
Foto: Informer

Osim njih, vide se i Aleksićeva supruga Biljana Mašić, ostali polaznici, kao i asistent Ivan Zarić.

Učitelj glume Mika Aleksić osumnjičen je da je godinama zlostavljao svoje učenice.

Trenutno se nalazi u pritvoru, koji mu je određen nakon što je glumica Milena Radulović javno iznela detalje torture koju je doživela na njegovim časovima.

Glumica Milena Radulović koja je smogla snage da progovori posle skoro deceniju nakon što je prvi put vršeno nasilje nad njom, te da "naplati" svaku suzu, tugu i očaj koji joj je zadao njen učitelj glume Miroslav Mika Aleksić, saslušavana je punih pet sati u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu pre neki dan.  Ona je veoma teško podnela pitanja tužioca koja su zadirala u najdublju intimu što se i podrazumevalo imajući u vidu njene optužbe koje je osim nje još pet devojaka iznelo u policiji, a kažu da je dvadesetak polaznica pomenute škole glume spremno da presavije tabak i osveti se Aleksiću za psihičku i fizičku torturu.

Nakon njenog saslušavanja, izjavu je dala i glumica Iva Ilinčić i ono je trajalo puna četiri sata. 

Nakon saslušanja Iva nije davala izjave, ali su njeni advokati rekli da je glumica do detalja opisala sve što je preživela zbog profesora glume Miroslava Mike Aleksića kog je optužila za seksualno zlostavljanje.

- Iva je do detalja opisala sve, bilo joj je teško da se priseća. Tražili su joj da ispriča sve čega se seća i to je bio najteži deo saslušanja - rekao je advokat i dodao da je Srđan Ilinčić, Ivin otac "sve to prepustio njima".

Iva je ispričala da je prvi put seksualno zlostavljana sa 17 godina. Usledio je period pauze do 18. godine, a onda se nastavilo.

- Nisam silovana, srećom nemam takvo iskustvo, ali jesam kontinuirano seksualno uznemiravana. Šest godina sam ćutala, negirala, nikom nisam govorila, bukvalno nikom. Bilo mi je jasno da je loše. Kada se dogodilo prvi put, rekla sam sebi: "Mika mi je kao otac, nemoguće da se ovo dešava i ne dešava se. A ako se dešava, onda on mene čeliči, hoće da me spremi za surovi svet reditelja, producenata". Pravdala sam to, odbijala da prihvatim. Ignorisala sam. A onda sam priznala sebi, što je bio ogroman korak - ispričala je Iva.

O zlostavljanju u školi, kako je rekla, nije se pričalo, čak ni između drugaricama.

- Trajale su pripreme za prijemni. Izlazila sam iz Mikine kancelarije... Pogled mi se susreo sa devojkom koja je ulazila u kancelariju. Znale smo obe, i ona šta sam ja prošla i ja šta nju čeka tamo, ali nismo pričale. Ona ni danas nije spremna - rekla je Iva Ilinčić.

 

SD hronika

SD kosovo

SD info

SD izbori 2020

SD svet

SD sirija

SD naoružanje

SD region

SD vojvodina

SD srpska istorija

SD beograd

SD društvo

Vremenska prognoza
Slaba kiša
5 Beograd