Utorak 19. mar 2024.
Gojko Grozdanić

"Mama, našli su ga, nema ga više" Pojavila se poslednja Gojkova fotografija! Sat vremena kasnije PRONAĐEN JE MRTAV (FOTO)

Foto: Facebook/printscreen/ Гојко Грозданић
Policija još istražuje misterioznu smrt mladića Gojka Grozdanića (20) iz Prigrevice kod Apatina koji je pronađen mrtav na lokalnom putu u nedelju ujutru.

U toku je uzimanje izjava Gojkovih drugara i meštana koji su poslednjih sati njegovog života bili s njim u kontaktu ili su ga videli. Paralelno sa uzimanjem izjava kontrolišu se vozila koja bi eventualno imala oštećenja usled udarca u telo mladića.

U međuvremenu se pojavila i poslednja Gojkova fotografija pre tragedije kako se veseli s trojicom nerazdvojnih drugara u klubu "Tajm" u Staparima gde je to veče natupao poznati pevač Jovan Perišić.

- Meni se poslednji put javio u subotu u 20 naveče i rekao da ide u Stapar na koncert u jednu diskoteku sa drugovima. Dogovorili smo se da dođe kod mene u Takovo od ponedeljka sa bratom Strahinjom, a posle toga je trebalo da idemo zajedno da radimo u Slovačku, jer ovde nije mogao da nađe posao - ispričala je Gojkova majka Irene Ciger.

Ispričala je da ju je mlađi sin pozvao i rekao da su našli Gojka, ali da je stradao: "Mama, našli su ga. Nema ga više".

Njegov mlađi brat Strahinja, s kojim je bio nerazdvojan, kaže da je sa Gojkom i drugarima pre toga veče proveo u Apatinu.

Moj Gojko sanjao da kupi auto, a sad ga vraćaju u kovčegu: Potresna ISPOVEST RODITELJA NASTRADALOG mladića (FOTO)

- Oko 23.30 Gojko je rešio da auto-stopom ide u Stapar na koncert. Nakon što je stigao u Stapar, ostatak večeri je proveo sa društvom, što potvrđuju i fotografije iz diskoteke. U dva sata posle ponoći je poslednji put viđen u Staparu. Nedugo zatim Gojkovo beživotno telo je pronađeno u 3.40 samo 50 metara od skretanje za selo. Pronašao ga je taksista koji je vozio putnike iz Stapara - ispričao je Strahinja.

Njegovi drugari na društvenim mrežama opraštaju se od Gojka.

- Ovo je tragedija za celo mesto i Apatin. Bio je odličan rukometaš, emotivac, sve bi dao za porodicu i prijatelje. Bio je zaljubljen u život na selu i konje - pričaju njegovi drugari.

 

Gojko Grozdanić će biti sahranjen sutra u 14 sati na groblju u Apatinu.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd